• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • dijous, 25 octubre
  • Al campus universitari, Palma
  • Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Espaguetis a la bolonyesa. Crema de tomàtiga.

    Segon plat: Blanqueta de vedella amb verdura. Peix fresc a la planxa amb ensalada.

    Postres: Púding. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Canelons de pollastre i indiot. Crema de tomàtiga calenta amb tofu. Raviolis de carn de porc i vedella amb salsa de tomàtiga casolana.

    Segon plat: Albergínies farcides de carn de vedella.  Sardines a la planxa amb patates bullides. Arròs integral amb pebre bo vermell.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Tallarines a la carbonara. Crema de verdures ecològiques. Ensalada de pollastre.

    Segon plat: Llom a la planxa amb salsa de mostassa i arròs integral. Salmó al forn amb verdures. Espinacs gratinats.