Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dijous, 25 octubre 12:00
Fi: Dijous, 25 octubre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Espaguetis a la bolonyesa. Crema de tomàtiga.
Segon plat: Blanqueta de vedella amb verdura. Peix fresc a la planxa amb ensalada.
Postres: Púding. Iogurt. Fruita del temps.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Canelons de pollastre i indiot. Crema de tomàtiga calenta amb tofu. Raviolis de carn de porc i vedella amb salsa de tomàtiga casolana.
Segon plat: Albergínies farcides de carn de vedella. Sardines a la planxa amb patates bullides. Arròs integral amb pebre bo vermell.
Ramon Llull
Primer plat: Tallarines a la carbonara. Crema de verdures ecològiques. Ensalada de pollastre.
Segon plat: Llom a la planxa amb salsa de mostassa i arròs integral. Salmó al forn amb verdures. Espinacs gratinats.
-