• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • dimecres, 24 octubre
  • Al campus universitari, Palma
  • Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Paella a la valenciana. Ensalada de ciurons, tonyina i ou.

    Segon plat: Llom de porc amb pebre verd amb verdura i patates. Calamar a l’andalusa amb ensalada.

    Postres: Natilles. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Crema de llegums amb verdura. Ensalada Cèsar. Ous remenats amb bolets.

    Segon plat: Llom de porc amb pebre bo amb arròs i ensalada. Lluç a la basca. Colflori gratinada.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Fideuada de carn i verdures. Cuinat de ciurons ecològics amb verdures. Ensalada de tonyina.

    Segon plat: Pollastre al forn amb patata al forn. Sardines a la planxa amb ensalada. Ous remenats amb xampinyons i bolets.