• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • dimarts, 23 octubre
  • Al campus universitari, Palma
  • Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Ensalada de tomàtiga amb formatge tendre. Cuinat de llenties.

    Segon plat: Salsitxes fresques amb ceba i xampinyons. Peix fresc a la planxa amb verdures a la planxa.

    Postres: Gelat. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Risotto d’espinacs i pollastre. Ensalada tropical. Cuinat de mongetes vermelles i blanques ecològiques.

    Segon plat: Conill amb ceba amb patata al forn. Hamburguesa de ciurons amb ensalada. Calamars a l’andalusa amb patata bullida i ensalada.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Macarrons integrals amb verdura i tomàtiga. Crema de carabassó ecològic. Ensalada Cèsar.

    Segon plat: Llom amb salsa de tomàtiga. Lluç a la planxa amb patata bullida i minestra. Carxofes saltades amb tofu.