Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimarts, 23 octubre 12:00
Fi: Dimarts, 23 octubre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Ensalada de tomàtiga amb formatge tendre. Cuinat de llenties.
Segon plat: Salsitxes fresques amb ceba i xampinyons. Peix fresc a la planxa amb verdures a la planxa.
Postres: Gelat. Iogurt. Fruita del temps.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Risotto d’espinacs i pollastre. Ensalada tropical. Cuinat de mongetes vermelles i blanques ecològiques.
Segon plat: Conill amb ceba amb patata al forn. Hamburguesa de ciurons amb ensalada. Calamars a l’andalusa amb patata bullida i ensalada.
Ramon Llull
Primer plat: Macarrons integrals amb verdura i tomàtiga. Crema de carabassó ecològic. Ensalada Cèsar.
Segon plat: Llom amb salsa de tomàtiga. Lluç a la planxa amb patata bullida i minestra. Carxofes saltades amb tofu.
-