• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • dilluns, 22 octubre
  • Al campus universitari, Palma
  • Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Ensalada d’arròs. Raviolis a la puttanesca.

    Segon plat: Pit d’indiot a la planxa amb verdura i patates. Truita de verdures amb ensalada.

    Postres: Iogurt. Fruita del temps.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Llenties amb verdures, costella i xoriço. Ensalada de tonyina. Arròs a la cubana.

    Segon plat: Salmó a la planxa amb ensalada i arròs saltat. Pit de pollastre a la planxa amb patates i tallades de tomàtiga ecològica. Espinacs gratinats amb panses.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Arròs a la cubana. Ensalada vegetariana. Cuinat de llenties amb xoriço i verdures.

    Segon plat: Palaia a la planxa amb patata bullida i mongetes verdes i pèsols. Pollastre saltat amb verdures. Croquetes d’espinacs amb ensalada.