Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dilluns, 22 octubre 12:00
Fi: Dilluns, 22 octubre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Ensalada d’arròs. Raviolis a la puttanesca.
Segon plat: Pit d’indiot a la planxa amb verdura i patates. Truita de verdures amb ensalada.
Postres: Iogurt. Fruita del temps.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Llenties amb verdures, costella i xoriço. Ensalada de tonyina. Arròs a la cubana.
Segon plat: Salmó a la planxa amb ensalada i arròs saltat. Pit de pollastre a la planxa amb patates i tallades de tomàtiga ecològica. Espinacs gratinats amb panses.
Ramon Llull
Primer plat: Arròs a la cubana. Ensalada vegetariana. Cuinat de llenties amb xoriço i verdures.
Segon plat: Palaia a la planxa amb patata bullida i mongetes verdes i pèsols. Pollastre saltat amb verdures. Croquetes d’espinacs amb ensalada.
-