• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • divendres, 19 octubre
  • Al campus universitari, Palma
  • Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Macarrons gratinats. Ensalada de pollastre amb salsa rosa.

    Segon plat: Entrecot a la planxa amb verdura. Sípia a la mallorquina.

    Postres: Gelat. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Anselm Turmeda

    Primer plat: Arròs de peix. Mutàbal libanès.

    Segon plat: Entrecot de vedella a la planxa amb patata i verdures saltades. Calzone de verdures.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Fava parada. Tomàtigues farcides de cuscús.

    Segon plat: Llom amb tombet. Bacallà amb llet.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Crema de llegums i verdures. Arròs negre. Ensalada de pastanaga i nous.

    Segon plat: Costella de porc al forn amb patata i verdures. Peix del dia amb saltat i ensalada. Hamburgueses de ciurons amb ensalada.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Paella mixta. Crema de llegums i verdures. Ensalada d’espàrecs.

    Segon plat: Peix fresc del dia amb patata bullida. Bistec de vedella a la planxa amb ensalada. Colflori gratinada.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca. Púding.