Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Divendres, 19 octubre 12:00
Fi: Divendres, 19 octubre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Macarrons gratinats. Ensalada de pollastre amb salsa rosa.
Segon plat: Entrecot a la planxa amb verdura. Sípia a la mallorquina.
Postres: Gelat. Iogurt. Fruita del temps.
Anselm Turmeda
Primer plat: Arròs de peix. Mutàbal libanès.
Segon plat: Entrecot de vedella a la planxa amb patata i verdures saltades. Calzone de verdures.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Son Lledó
Primer plat: Fava parada. Tomàtigues farcides de cuscús.
Segon plat: Llom amb tombet. Bacallà amb llet.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Crema de llegums i verdures. Arròs negre. Ensalada de pastanaga i nous.
Segon plat: Costella de porc al forn amb patata i verdures. Peix del dia amb saltat i ensalada. Hamburgueses de ciurons amb ensalada.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.
Ramon Llull
Primer plat: Paella mixta. Crema de llegums i verdures. Ensalada d’espàrecs.
Segon plat: Peix fresc del dia amb patata bullida. Bistec de vedella a la planxa amb ensalada. Colflori gratinada.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca. Púding.
-