• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • dijous, 18 octubre
  • Al campus universitari, Palma
  • Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Tabule marroquí. Canelons Rossini.

    Segon plat: Conill amb ceba. Salmó a la planxa amb ensalada i patata bullida.

    Postres: Natilles. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Anselm Turmeda

    Primer plat: Canelons de carn. Canelons d’espinacs. Estofat de llenties i carabassa.

    Segon plat: Rostit de patates i verdures amb salsa tzatziki. Rap a la mediterrània amb puré de patates.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Paella de verdures. Ensalada de cranc i gambes amb salsa rosa.

    Segon plat: Salmó a la planxa amb patata bullida i mongetes. Pilotes sueques amb salsa i puré de patata.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Risotto de gambes i xampinyons. Minestra saltada. Espaguetis ecològics amb salsa carbonara. 

    Segon plat: Pollastre a la jardinera. Hamburgueses de bròcoli amb ensalada. Lluç a la planxa amb patata bullida

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Cuinat de mongetes blanques ecològiques amb xoriço. Crema de pastanaga.  Ensalada de pasta i tonyina.

    Segon plat: Pollastre al forn amb patates. Pica-pica amb arròs basmati. Rotlles de primavera amb ensalada.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca. Púding.