• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • dimecres, 17 octubre
  • Al campus universitari, Palma
  • Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Fideuada mixta. Ensalada de patata.

    Segon plat: Burritos de pollastre amb tomàtiga i ensalada. Peix al forn amb verdura.

    Postres: Coca de iogurt. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Anselm Turmeda

    Primer plat: Fideuada de carn. Fideuada de verdures. Sopa de col.

    Segon plat: Pollastre al chilindrón amb patata bullida. Truita de ciurons amb trempó i formatge.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Macarrons a la bolonyesa. Patates a la riojana.

    Segon plat: Nius d'anfós al forn. Croquetes de pollastre amb ensalada variada.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Cuinat de ciurons ecològics amb espinacs i bacallà. Xampinyons amb alls. Lasanya de tonyina i carabassó.

    Segon plat: Garró en la salsa amb patata al forn. Llucet amb patata i ensalada. Colflori gratinada.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Sopes. Tallarines a la carbonara. Ensalada de vegetals.

    Segon plat: Garró en la salsa amb patates. Coa de rap amb salsa marinera i arròs integral. Pastís de verdures amb ensalada.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca. Púding.