• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • dimecres, 17 octubre
  • Al campus universitari, Palma
  • Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Trempó amb ciurons. Crema de llegums.

    Segon plat: Broqueta de pollastre amb verdura i patates. Calamar a la romana amb ensalada.

    Postres: Gelat. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Anselm Turmeda

    Primer plat: Tallarines de carabassó amb salsa puttanesca. Ciurons ofegats.

    Segon plat: Llom de porc a la planxa amb verdures rostides. Gratinat d’endívies amb puré de patates.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Crema de llegums (sense nata). Tallarines vegetarianes amb salsa tai xili.

    Segon plat: Pit de pollastre a la planxa amb patata bullida i bròquil. Calamar a l’andalusa amb ensalada.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Cuinat de llegums amb verdura i xoriço. Macarrons a la carbonara. Crema de porros.

    Segon plat: Pollastre amb pinya amb mel. Bacallà a la gallega. Pastís de verdura de temporada amb tomàtiga.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Fideuada de marisc. Ensalada de tonyina. Cuinat de llenties ecològiques.

    Segon plat: Pit de pollastre a la planxa amb ensalada. Lluç al forn amb verdures i patates panadera. Cuscús amb verdura.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca. Púding.