Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimecres, 17 octubre 12:00
Fi: Dimecres, 17 octubre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Trempó amb ciurons. Crema de llegums.
Segon plat: Broqueta de pollastre amb verdura i patates. Calamar a la romana amb ensalada.
Postres: Gelat. Iogurt. Fruita del temps.
Anselm Turmeda
Primer plat: Tallarines de carabassó amb salsa puttanesca. Ciurons ofegats.
Segon plat: Llom de porc a la planxa amb verdures rostides. Gratinat d’endívies amb puré de patates.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Son Lledó
Primer plat: Crema de llegums (sense nata). Tallarines vegetarianes amb salsa tai xili.
Segon plat: Pit de pollastre a la planxa amb patata bullida i bròquil. Calamar a l’andalusa amb ensalada.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Cuinat de llegums amb verdura i xoriço. Macarrons a la carbonara. Crema de porros.
Segon plat: Pollastre amb pinya amb mel. Bacallà a la gallega. Pastís de verdura de temporada amb tomàtiga.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.
Ramon Llull
Primer plat: Fideuada de marisc. Ensalada de tonyina. Cuinat de llenties ecològiques.
Segon plat: Pit de pollastre a la planxa amb ensalada. Lluç al forn amb verdures i patates panadera. Cuscús amb verdura.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca. Púding.
-