Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimarts, 16 octubre 12:00
Fi: Dimarts, 16 octubre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Pèsols amb cuixot. Sopa de ceba.
Segon plat: Estofat de vedella amb patata bullida. Lluç a la planxa amb ensalada i patata bullida.
Postres: Iogurt. Fruita del temps.
Anselm Turmeda
Primer plat: Espaguetis amb trempó i pesto. Crema d’espàrecs.
Segon plat: Carabassa rostida amb poma i mel. Verat arrebossat amb patata a la pobra.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Son Lledó
Primer plat: Arròs de peix. Ensalada caprese.
Segon plat: Truita de patata amb trempó. Conill amb ceba i patates fregides.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Sopa de verdures. Fideuada mixta de peix i pollastre. Ensalada ecològica.
Segon plat: Llom amb pebre bo amb patata fregida. Verat al forn amb patata panadera, pebres i salsa de tomàtiga casolana. Croquetes d’espinacs amb ensalada.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.
Ramon Llull
Primer plat: Macarrons integrals amb salmó i gambes. Canelons d’espinacs. Ensalada de pollastre.
Segon plat: Llom amb salsa de tomàtiga. Lluç a la planxa amb patata bullida i minestra. Carxofes saltades amb tofu.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca. Púding.
-