• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • dimarts, 16 octubre
  • Al campus universitari, Palma
  • Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Pèsols amb cuixot. Sopa de ceba.

    Segon plat: Estofat de vedella amb patata bullida. Lluç a la planxa amb ensalada i patata bullida.

    Postres: Iogurt. Fruita del temps.

     

    Anselm Turmeda

    Primer plat: Espaguetis amb trempó i pesto. Crema d’espàrecs.

    Segon plat: Carabassa rostida amb poma i mel. Verat arrebossat amb patata a la pobra.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Arròs de peix. Ensalada caprese.

    Segon plat: Truita de patata amb trempó. Conill amb ceba i patates fregides.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Sopa de verdures. Fideuada mixta de peix i pollastre. Ensalada ecològica.

    Segon plat: Llom amb pebre bo amb patata fregida. Verat al forn amb patata panadera, pebres i salsa de tomàtiga casolana. Croquetes d’espinacs amb ensalada.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Macarrons integrals amb salmó i gambes. Canelons d’espinacs. Ensalada de pollastre. 

    Segon plat: Llom amb salsa de tomàtiga. Lluç a la planxa amb patata bullida i minestra. Carxofes saltades amb tofu.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca. Púding.