Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dijous, 11 octubre 12:00
Fi: Dijous, 11 octubre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Macarrons amb marisc. Ensalada de llegums, ou i patates.
Segon plat: Pit de pollastre a la planxa amb ensalada i patates. Peix fresc a la planxa amb verdures a la planxa.
Postres: Púding. Iogurt. Fruita del temps.
Anselm Turmeda
Primer plat: Lasanya de carn. Lasanya de verdures. Ensalada d’espàrecs.
Segon plat: Quiche de bledes i porros. Bacallà amb salsa verda amb puré de patates.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Sopa de soja verda i carabassa. Paella mixta. Entremesos.
Segon plat: Filet de llissa amb pebres del piquillo confitats. Truita de patata amb trempó. Pilotes amb salsa de porros i pastanaga.
Postres: Iogurt. Pastís de llimona. Púding. Gelat. Fruita del temps.
Son Lledó
Primer plat: Ciurons cuinats amb bacallà i espinacs. Trinxat de carabassó.
Segon plat: Canelons de carn. Bullit de verdures amb ou bullit.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Llaços de pasta integral amb pollastre i verdures. Canelons d’espinacs. Cuinat de ciurons ecològics.
Segon plat: Estofat de porc. Mongetes verdes amb seitan. Lluç a la planxa amb patata bullida.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.
Ramon Llull
Primer plat: Fideuada. Crema de porros. Mongetes vermelles a l’estil mexicà.
Segon plat: Sardines a la planxa amb ensalada. Llom amb pebre bo amb arròs integral. Truita d’espinacs amb patata i tallades de tomàtiga.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.
-