• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • dijous, 11 octubre
  • Al campus universitari, Palma
  • Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Macarrons amb marisc. Ensalada de llegums, ou i patates.

    Segon plat: Pit de pollastre a la planxa amb ensalada i patates. Peix fresc a la planxa amb verdures a la planxa.

    Postres: Púding. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Anselm Turmeda

    Primer plat: Lasanya de carn. Lasanya de verdures. Ensalada d’espàrecs.

    Segon plat: Quiche de bledes i porros. Bacallà amb salsa verda amb puré de patates.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Sopa de soja verda i carabassa. Paella mixta. Entremesos.

    Segon plat: Filet de llissa amb pebres del piquillo confitats. Truita de patata amb trempó. Pilotes amb salsa de porros i pastanaga.

    Postres: Iogurt. Pastís de llimona. Púding. Gelat. Fruita del temps.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Ciurons cuinats amb bacallà i espinacs. Trinxat de carabassó.

    Segon plat: Canelons de carn. Bullit de verdures amb ou bullit.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Llaços de pasta integral amb pollastre i verdures. Canelons d’espinacs. Cuinat de ciurons ecològics.

    Segon plat: Estofat de porc. Mongetes verdes amb seitan. Lluç a la planxa amb patata bullida.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Fideuada. Crema de porros. Mongetes vermelles a l’estil mexicà.

    Segon plat: Sardines a la planxa amb ensalada. Llom amb pebre bo amb arròs integral. Truita d’espinacs amb patata i tallades de tomàtiga.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.