Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimecres, 10 octubre 12:00
Fi: Dimecres, 10 octubre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Paella mixta. Llenties estofades.
Segon plat: Salsitxes fresques amb xampinyons i patates. Pebres del piquillo farcits de peix amb patata bullida.
Postres: Iogurt. Fruita del temps.
Anselm Turmeda
Primer plat: Fideuada de carn o de verdures. Sopa de ceba.
Segon plat: Llom de porc farcit amb prunes i poma amb verdures saltades. Pizza de verdures.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Fabada asturiana. Tallarines a la carbonara. Espàrecs amb maionesa.
Segon plat: Pebres farcits amb formatge i nous (veg.). Estofat d’indiot. Filet d'orada a la planxa amb bròcoli i patata bullida.
Postres: Iogurt. Fruita del temps. Gelat. Púding. Coca de carabassó.
Son Lledó
Primer plat: Paella mixta. Crema de carabassa (sense nata).
Segon plat: Pit de pollastre a la planxa amb salsa rocafort i puré de patata. Filet de gallineta a la mallorquina.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Sopa jardinera amb verdures. Raviolis de carn amb salsa de tomàtiga casolana i xampinyons. Ensalada de pastanaga, fruita i nous.
Segon plat: Pollastre rostit al forn amb patates. Pica-pica de calamar amb arròs bullit. Xampinyons saltats.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.
Ramon Llull
Primer plat: Canelons de carn. Cuinat de ciurons ecològics amb verdura. Ensalada de tonyina.
Segon plat: Filet de lluç i verdures al forn. Frit de verdures i fruita seca. Pit de pollastre a la planxa amb patata bullida i tallades de tomàtiga.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.
-