• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • dimecres, 10 octubre
  • Al campus universitari, Palma
  • Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Paella mixta. Llenties estofades.

    Segon plat: Salsitxes fresques amb xampinyons i patates. Pebres del piquillo farcits de peix amb patata bullida.

    Postres: Iogurt. Fruita del temps.

     

    Anselm Turmeda

    Primer plat: Fideuada de carn o de verdures. Sopa de ceba.

    Segon plat: Llom de porc farcit amb prunes i poma amb verdures saltades. Pizza de verdures.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Fabada asturiana. Tallarines a la carbonara. Espàrecs amb maionesa.

    Segon plat: Pebres farcits amb formatge i nous (veg.). Estofat d’indiot. Filet d'orada a la planxa amb bròcoli i patata bullida.

    Postres: Iogurt. Fruita del temps. Gelat. Púding. Coca de carabassó.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Paella mixta. Crema de carabassa (sense nata).

    Segon plat: Pit de pollastre a la planxa amb salsa rocafort i puré de patata. Filet de gallineta a la mallorquina.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Sopa jardinera amb verdures. Raviolis de carn amb salsa de tomàtiga casolana i xampinyons. Ensalada de pastanaga, fruita i nous.

    Segon plat: Pollastre rostit al forn amb patates. Pica-pica de calamar amb arròs bullit. Xampinyons saltats.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Canelons de carn. Cuinat de ciurons ecològics amb verdura. Ensalada de tonyina. 

    Segon plat: Filet de lluç i verdures al forn. Frit de verdures i fruita seca. Pit de pollastre a la planxa amb patata bullida i tallades de tomàtiga.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.