• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • dimarts, 09 octubre
  • Al campus universitari, Palma
  • Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Espirals a la puttanesca. Puré de verdures.

    Segon plat: Stroganoff de pollastre amb arròs. Peix fresc a la planxa amb verdures a la planxa.

    Postres: Natilles. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Anselm Turmeda

    Primer plat: Pasta a la toscana. Crema de xampinyons.

    Segon plat: Fajitas verdes amb ensalada de poma. Llampuga amb ceba i patata a la jardinera.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Arròs negre. Crema de carabassó. Ensalada alemanya.

    Segon plat: Frit de verdures. Croquetes de peix casolanes amb ensalada. Costella de porc a la planxa amb salsa de fruita seca.

    Postres: Iogurt. Fruita del temps. Gelat. Púding. Pastís de la padrina.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Escudella fresca (veg.). Ensalada de pollastre amb salsa rosa.

    Segon plat: Llibrets de llom amb cuixot i formatge amb ensalada. Filet de lluç a la planxa amb puré de pastanaga.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Macarrons a la bolonyesa. Crema de tomàtiga amb tofu i crostons. Ensalada.

    Segon plat: Pilotes de pollastre i porc a la jardinera. Minestra de verdures bullides i gratinades. Sardines a la planxa amb patata bullida.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Macarrons integrals amb salsa napolitana. Crema de verdures ecològiques. Ensalada de tomàtiga i formatge fresc.

    Segon plat: Costella baixa al forn amb patata al forn i ensalada. Bacallà a la gallega amb patata bullida i pèsols. Mongetes verdes saltades amb tofu.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.