Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimarts, 09 octubre 12:00
Fi: Dimarts, 09 octubre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Espirals a la puttanesca. Puré de verdures.
Segon plat: Stroganoff de pollastre amb arròs. Peix fresc a la planxa amb verdures a la planxa.
Postres: Natilles. Iogurt. Fruita del temps.
Anselm Turmeda
Primer plat: Pasta a la toscana. Crema de xampinyons.
Segon plat: Fajitas verdes amb ensalada de poma. Llampuga amb ceba i patata a la jardinera.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Arròs negre. Crema de carabassó. Ensalada alemanya.
Segon plat: Frit de verdures. Croquetes de peix casolanes amb ensalada. Costella de porc a la planxa amb salsa de fruita seca.
Postres: Iogurt. Fruita del temps. Gelat. Púding. Pastís de la padrina.
Son Lledó
Primer plat: Escudella fresca (veg.). Ensalada de pollastre amb salsa rosa.
Segon plat: Llibrets de llom amb cuixot i formatge amb ensalada. Filet de lluç a la planxa amb puré de pastanaga.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Macarrons a la bolonyesa. Crema de tomàtiga amb tofu i crostons. Ensalada.
Segon plat: Pilotes de pollastre i porc a la jardinera. Minestra de verdures bullides i gratinades. Sardines a la planxa amb patata bullida.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.
Ramon Llull
Primer plat: Macarrons integrals amb salsa napolitana. Crema de verdures ecològiques. Ensalada de tomàtiga i formatge fresc.
Segon plat: Costella baixa al forn amb patata al forn i ensalada. Bacallà a la gallega amb patata bullida i pèsols. Mongetes verdes saltades amb tofu.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.
-