• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • dilluns, 08 octubre
  • Al campus universitari, Palma
  • Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Ous remenats amb xampinyons. Ensalada mixta.

    Segon plat: Llom de porc a la caçadora amb verdura i patates. Lluç a la basca amb verdura i patata bullida.

    Postres: Gelat. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Anselm Turmeda

    Primer plat: Arròs tres delícies saltat amb soia. Mongetes blanques amb carabassa.

    Segon plat: Pit de pollastre amb salsa espanyola i patata bullida. Truita francesa amb samfaina.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Pasta amb llagostins, espàrecs i cirerols. Llenties (vegetarianes). Ensalada de llom amb sobrassada.

    Segon plat: Verat a la planxa amb patata bullida i pastanaga. Patates farcides d’espinacs i ametlla. Tall rodó de porc amb conyac amb puré de patata.

    Postres: Iogurt. Coca amb maduixes i nata. Púding. Gelat. Fruita del temps.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Pasta amb colflori i pesto d’avellanes. Ous gratinats al forn amb espinacs (veg.).

    Segon plat: Cuixa de pollastre a la planxa amb arròs blanc i pèsols. Mussola amb gírgoles.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Sopa de pollastre amb verdures. Costella guisada amb patata bullida. Ensalada ecològica.

    Segon plat: Salmó a la planxa amb arròs i ensalada. Hamburguesa casolana de pollastre amb patata al forn. Rotlles de primavera amb ensalada.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Arròs a la cubana. Cuinat de llenties amb xoriço i verdures. Ensalada de fruita seca.

    Segon plat: Xampinyons i bolets saltats. Palaia a la planxa amb patata bullida i ensalada. Cuixetes de pollastre al forn amb llimona i patata al forn.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.