Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dilluns, 08 octubre 12:00
Fi: Dilluns, 08 octubre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Ous remenats amb xampinyons. Ensalada mixta.
Segon plat: Llom de porc a la caçadora amb verdura i patates. Lluç a la basca amb verdura i patata bullida.
Postres: Gelat. Iogurt. Fruita del temps.
Anselm Turmeda
Primer plat: Arròs tres delícies saltat amb soia. Mongetes blanques amb carabassa.
Segon plat: Pit de pollastre amb salsa espanyola i patata bullida. Truita francesa amb samfaina.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Pasta amb llagostins, espàrecs i cirerols. Llenties (vegetarianes). Ensalada de llom amb sobrassada.
Segon plat: Verat a la planxa amb patata bullida i pastanaga. Patates farcides d’espinacs i ametlla. Tall rodó de porc amb conyac amb puré de patata.
Postres: Iogurt. Coca amb maduixes i nata. Púding. Gelat. Fruita del temps.
Son Lledó
Primer plat: Pasta amb colflori i pesto d’avellanes. Ous gratinats al forn amb espinacs (veg.).
Segon plat: Cuixa de pollastre a la planxa amb arròs blanc i pèsols. Mussola amb gírgoles.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Sopa de pollastre amb verdures. Costella guisada amb patata bullida. Ensalada ecològica.
Segon plat: Salmó a la planxa amb arròs i ensalada. Hamburguesa casolana de pollastre amb patata al forn. Rotlles de primavera amb ensalada.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.
Ramon Llull
Primer plat: Arròs a la cubana. Cuinat de llenties amb xoriço i verdures. Ensalada de fruita seca.
Segon plat: Xampinyons i bolets saltats. Palaia a la planxa amb patata bullida i ensalada. Cuixetes de pollastre al forn amb llimona i patata al forn.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.
-