• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • divendres, 05 octubre
  • Al campus universitari, Palma
  • Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Rotlles de cuixot amb ensalada russa. Crema de porros.

    Segon plat: Graellada de verdura amb pit de pollastre. Peix fresc a la planxa amb ensalada.

    Postres: Flam. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Anselm Turmeda

    Primer plat: Arròs de bacallà. Ensalada d’hummus de colors.

    Segon plat: Hamburgueses de carn emmetxada amb patata a grells. Pebres farcits de verdures amb ensalada de fruita seca.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Paella mixta. Sopa juliana. Ensalada mixta (tonyina i ou).

    Segon plat: Llengua amb tàperes. Albergínies a la italiana (veg.). Mussola a la planxa amb ensalada.

    Postres: Iogurt. Fruita del temps. Gelat. Púding. Coca de poma amb ametlla.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Pasta amb marisc. Salmorejo cordovès (amb cuixot).

    Segon plat: Escaldums de pollastre amb pilotes. Truita de patata i carabassó amb ensalada.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.

     

    G. M. de Jovellanos

    Primer plat: Paella mixta. Crema de pastanaga. Canelons de carn i pollastre.

    Segon plat: Peix fresc del dia amb patata bullida. Pit de pollastre a la planxa amb ensalada i patates fregides. Minestra de verdures de temporada.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Paella mixta. Crema de pastanaga. Canelons de carn i pollastre.

    Segon plat: Peix fresc del dia amb patata bullida. Pit de pollastre a la planxa amb ensalada i patates fregides. Minestra de verdures de temporada.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.