Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Divendres, 05 octubre 12:00
Fi: Divendres, 05 octubre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Rotlles de cuixot amb ensalada russa. Crema de porros.
Segon plat: Graellada de verdura amb pit de pollastre. Peix fresc a la planxa amb ensalada.
Postres: Flam. Iogurt. Fruita del temps.
Anselm Turmeda
Primer plat: Arròs de bacallà. Ensalada d’hummus de colors.
Segon plat: Hamburgueses de carn emmetxada amb patata a grells. Pebres farcits de verdures amb ensalada de fruita seca.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Paella mixta. Sopa juliana. Ensalada mixta (tonyina i ou).
Segon plat: Llengua amb tàperes. Albergínies a la italiana (veg.). Mussola a la planxa amb ensalada.
Postres: Iogurt. Fruita del temps. Gelat. Púding. Coca de poma amb ametlla.
Son Lledó
Primer plat: Pasta amb marisc. Salmorejo cordovès (amb cuixot).
Segon plat: Escaldums de pollastre amb pilotes. Truita de patata i carabassó amb ensalada.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
G. M. de Jovellanos
Primer plat: Paella mixta. Crema de pastanaga. Canelons de carn i pollastre.
Segon plat: Peix fresc del dia amb patata bullida. Pit de pollastre a la planxa amb ensalada i patates fregides. Minestra de verdures de temporada.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.
Ramon Llull
Primer plat: Paella mixta. Crema de pastanaga. Canelons de carn i pollastre.
Segon plat: Peix fresc del dia amb patata bullida. Pit de pollastre a la planxa amb ensalada i patates fregides. Minestra de verdures de temporada.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.
-