Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dijous, 04 octubre 12:00
Fi: Dijous, 04 octubre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Lasanya de verdura. Llenties estofades.
Segon plat: Cuixetes de pollastre al forn amb verdura i patata rostida. Truita camperola amb ensalada i patata bullida.
Postres: Natilles. Iogurt. Fruita del temps.
Anselm Turmeda
Primer plat: Ensalada de pasta. Crema de carabassó i poma.
Segon plat: Samfaina amb ou fregit. Bacallà arrebossat amb allioli de pebre vermell i patata a la jardinera.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Pasta amb quatre formatges (veg.). Colflori gratinada amb crema d’espàrecs (veg.). Ensalada de sípia.
Segon plat: Pollastre amb taronja amb puré de patata. Ous remenats amb xampinyons. Filet de llampuga a la planxa amb patata bullida i pèsols.
Postres: Iogurt. Fruita del temps. Gelat. Púding. Pastís de pera amb nous.
Son Lledó
Primer plat: Ensalada de llenties. Crema de verdures (veg.) amb crostons.
Segon plat: Croquetes d’espinacs amb ensalada. Delícies d’ànnera amb compota de poma.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
G. M. de Jovellanos
Primer plat: Tallarines amb verdures. Aguiat de pollastre. Ensalada de tonyina.
Segon plat: Carxofes saltades amb seitan. Caçó a la planxa amb patates bullides. Pilotes amb salsa de tomàtiga.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.
Ramon Llull
Primer plat: Tallarines amb verdures. Aguiat de pollastre. Ensalada de tonyina.
Segon plat: Carxofes saltades amb seitan. Caçó a la planxa amb patates bullides. Pilotes amb salsa de tomàtiga.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.
-