• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • dijous, 04 octubre
  • Al campus universitari, Palma
  • Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Lasanya de verdura. Llenties estofades.

    Segon plat: Cuixetes de pollastre al forn amb verdura i patata rostida. Truita camperola amb ensalada i patata bullida.

    Postres: Natilles. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Anselm Turmeda

    Primer plat: Ensalada de pasta. Crema de carabassó i poma.

    Segon plat: Samfaina  amb ou fregit. Bacallà arrebossat amb allioli de pebre vermell i patata a la jardinera.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Pasta amb quatre formatges (veg.). Colflori gratinada amb crema d’espàrecs (veg.). Ensalada de sípia.

    Segon plat: Pollastre amb taronja amb puré de patata. Ous remenats amb xampinyons. Filet de llampuga a la planxa amb patata bullida i pèsols.

    Postres: Iogurt. Fruita del temps. Gelat. Púding. Pastís de pera amb nous.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Ensalada de llenties. Crema de verdures (veg.) amb crostons.

    Segon plat: Croquetes d’espinacs amb ensalada. Delícies d’ànnera amb compota de poma.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.

     

    G. M. de Jovellanos

    Primer plat: Tallarines amb verdures. Aguiat de pollastre.  Ensalada de tonyina.

    Segon plat: Carxofes saltades amb seitan. Caçó a la planxa amb patates bullides. Pilotes amb salsa de tomàtiga.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Tallarines amb verdures. Aguiat de pollastre.  Ensalada de tonyina.

    Segon plat: Carxofes saltades amb seitan. Caçó a la planxa amb patates bullides. Pilotes amb salsa de tomàtiga.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.