Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimecres, 03 octubre 12:00
Fi: Dimecres, 03 octubre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Fideuada mixta. Trempó de ciurons.
Segon plat: Pilotes a la jardinera amb patates fregides. Lluç a la planxa amb ensalada i patata bullida.
Postres: Coca de pastanaga. Iogurt. Fruita del temps.
Anselm Turmeda
Primer plat: Fideuada de carn o de verdures. Sopa de pastanaga.
Segon plat: Pilotes amb xampinyons amb patata a daus. Truita jardinera amb trempó de cibulet.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Arròs de peix. Lasanya de carn. Ensalada de mongetes blanques i vermelles (vegetariana).
Segon plat: Verdures gratinades. Llom a la planxa amb ensalada. Sardines al forn amb tomàtiga al forn.
Postres: Iogurt. Fruita del temps. Gelat. Púding. Coca de marbre.
Son Lledó
Primer plat: Ensalada de quinoa (veg.). Mongetes verdes saltades amb bacó.
Segon plat: Pastís de carn amb puré de patata. Sardines a la planxa amb trempó.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
G. M. de Jovellanos
Primer plat: Crema de col llombarda. Llenties ecològiques amb verdura i carn. Ensalada de pollastre a la planxa.
Segon plat: Llom de porc a la planxa amb tallades de tomàtiga i patata al forn. Sípia amb ceba amb arròs integral. Verdures saltades de temporada.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.
Ramon Llull
Primer plat: Crema de col llombarda. Llenties ecològiques amb verdura i carn. Ensalada de pollastre a la planxa.
Segon plat: Llom de porc a la planxa amb tallades de tomàtiga i patata al forn. Sípia amb ceba amb arròs integral. Verdures saltades de temporada.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.
-