Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimarts, 02 octubre 12:00
Fi: Dimarts, 02 octubre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Tallarines a la italiana. Ensalada amb formatge de cabra.
Segon plat: Pit d’indiot a la planxa amb ensalada i patates. Calamar amb salsa i patata bullida i arròs.
Postres: Gelat. Iogurt. Fruita del temps.
Anselm Turmeda
Primer plat: Macarrons amb carn. Ensalada mediterrània de vegetals i llegum.
Segon plat: Coca tapada de carabassó amb ensalada de crudités. Guisat de peix.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primers plats: Fideuada de verdures. Patates a la riojana. Meló amb cuixot salat.
Segons plats: Llenties a l’eivissenca. Calamarins a la planxa amb ensalada i salsa de pebres grocs. Pit de pollastre a la italiana amb patates i ensalada.
Postres: Iogurt. Fruita del temps. Gelat. Púding. Pastís de brossat.
Son Lledó
Primer plat: Arròs i verdures tai. Crema de carabassó (sense nata).
Segon plat: Estofat de vedella. Filet d’orada a la planxa amb patata bullida i bròcoli.
Postres: Postres casolanes.Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
G. M. de Jovellanos
Primer plat: Macarrons integrals amb tonyina. Ensalada de pastanaga i vegetals. Risotto de pollastre i espinacs.
Segon plat: Lluç a la planxa amb minestra de verdures. Pollastre al forn amb patata i ensalada. Mongetes verdes bullides amb tofu.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.
Ramon Llull
Primer plat: Macarrons integrals amb tonyina. Ensalada de pastanaga i vegetals. Risotto de pollastre i espinacs.
Segon plat: Lluç a la planxa amb minestra de verdures. Pollastre al forn amb patata i ensalada. Mongetes verdes bullides amb tofu.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.
-