Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dilluns, 01 octubre 12:00
Fi: Dilluns, 01 octubre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Arròs saltat amb verdures. Ensalada mixta.
Segon plat: Llom de porc a la planxa amb verdura i patates. Bacallà amb allioli amb patata bullida.
Postres: Iogurt. Fruita del temps.
Anselm Turmeda
Primer plat: Ensalada d’arròs. Macarrons amb espinacs i fruita seca.
Segon plat: Llom amb salsa cajun amb patates fregides o verdures saltades. Minestra de verdures amb ou dur.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Greixera de faves. Arròs a la cubana. Cabdells amb pebres, formatge San Millán i cranc.
Segon plat: Carabassó i tomàtiga gratinats amb formatge. Conill al forn amb poma, ceba i panses. Llucet fregit amb trempó.
Postres: Iogurt. Fruita del temps. Gelat. Púding. Coca de taronja.
Son Lledó
Primer plat: Cuinat de mongetes blanques amb copinyes. Ensalada de formatge de cabra amb mel.
Segon plat: Llom a la planxa amb patata amb ceba al forn. Aguiat de rap.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
G. M. de Jovellanos
Primer plat: Crema de verdures de temporada. Cuinat de ciurons amb verdura i xoriço. Arròs a la cubana.
Segon plat: Salmó al forn amb verdura i patata panadera. Pit de pollastre a la planxa amb patata i ensalada. Espinacs amb panses i pinyons.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.
Ramon Llull
Primer plat: Crema de verdures de temporada. Cuinat de ciurons amb verdura i xoriço. Arròs a la cubana.
Segon plat: Salmó al forn amb verdura i patata panadera. Pit de pollastre a la planxa amb patata i ensalada. Espinacs amb panses i pinyons.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.
-