• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • dilluns, 01 octubre
  • Al campus universitari, Palma
  • Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Arròs saltat amb verdures. Ensalada mixta.

    Segon plat: Llom de porc a la planxa amb verdura i patates. Bacallà amb allioli amb patata bullida.

    Postres: Iogurt. Fruita del temps.

     

    Anselm Turmeda

    Primer plat: Ensalada d’arròs. Macarrons amb espinacs i fruita seca.

    Segon plat: Llom amb salsa cajun amb patates fregides o verdures saltades. Minestra de verdures amb ou dur.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Greixera de faves. Arròs a la cubana. Cabdells amb pebres, formatge San Millán i cranc.

    Segon plat: Carabassó i tomàtiga gratinats amb formatge. Conill al forn amb poma, ceba i panses. Llucet fregit amb trempó.

    Postres: Iogurt. Fruita del temps. Gelat. Púding. Coca de taronja.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Cuinat de mongetes blanques amb copinyes. Ensalada de formatge de cabra amb mel.

    Segon plat: Llom a la planxa amb patata amb ceba al forn. Aguiat de rap.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.

     

    G. M. de Jovellanos

    Primer plat: Crema de verdures de temporada. Cuinat de ciurons amb verdura i xoriço. Arròs a la cubana.

    Segon plat: Salmó al forn amb verdura i patata panadera. Pit de pollastre a la planxa amb patata i ensalada. Espinacs amb panses i pinyons.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Crema de verdures de temporada. Cuinat de ciurons amb verdura i xoriço. Arròs a la cubana.

    Segon plat: Salmó al forn amb verdura i patata panadera. Pit de pollastre a la planxa amb patata i ensalada. Espinacs amb panses i pinyons.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.