Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dijous, 27 setembre 12:00
Fi: Dijous, 27 setembre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Tombet amb ou fregit. Ensalada de tomàtiga i mozzarel·la.
Segon plat: Pit d’indiot a la planxa amb verdura i patates. Peix fresc a la planxa amb verdures a la planxa.
Postres: Púding. Iogurt. Fruita del temps.
Anselm Turmeda
Primer plat: Tallarines amb salsitxes d’indiot. Greixera d’ous.
Segon plat: Pebres farcits de verdures amb fideus de patata. Cassola de peix.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Ramon Llull
Primer plat: Llenties ecològiques vegetarianes amb un toc de curri. Ensalada calenta d’arròs integral. Risotto de pollastre i espinacs.
Segon plat: Lluç en salsa verda. Pollastre a la jardinera. Pastís de verdures de temporada.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Llenties ecològiques vegetarianes amb un toc de curri. Ensalada calenta d’arròs integral. Risotto de pollastre i espinacs.
Segon plat: Lluç en salsa verda. Pollastre a la jardinera. Pastís de verdures de temporada.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Sopes mallorquines (vegetarianes). Sopa de brou. Ensalada de pasta amb trempó i tonyina.
Segons plats: Delícies d’ànnera amb compota de poma. Croquetes d’espinacs amb ensalada variada. Llenguado a la planxa amb carabassó, ceba i patata al forn.
Postres: Iogurt. Fruita del temps. Gelat. Púding. Coca de llimona.
Son Lledó
Primer plat: Arròs vegetarià. Gaspatxo.
Segons plats: Croquetes de peix amb ensalada. Galtots amb vi amb puré de patata.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
-