• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • dimecres, 26 setembre
  • Al campus universitari, Palma
  • Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Paella de verdures. Ensalada de ciurons, ou i tonyina.

    Segon plat: Costelles de porc a la planxa amb samfaina i patates. Sípia a la mallorquina amb patata bullida.

    Postres: Pastís de poma. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Anselm Turmeda

    Primer plat: Fideuada de carn o de verdures. Sopa juliana.

    Segon plat: Pollastre rostit amb poma amb patata al forn. Truita d’espinacs i formatge blau amb ensalada de tomàtiga.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Espaguetis a la puttanesca. Ensalada de nous i panses. Cuinat de ciurons.

    Segon plat: Bacallà amb allioli. Albergínies farcides amb verdura i pollastre. Carxofes saltades.


    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Espaguetis a la puttanesca. Ensalada de nous i panses. Cuinat de ciurons.

    Segon plat: Bacallà amb allioli. Albergínies farcides amb verdura i pollastre. Carxofes saltades.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primers plats: Escudella fresca. Arròs a la milanesa. Ensalada amb formatge de cabra i mel.

    Segons plats: Pollastre amb prunes i albercocs. Fajitas de verdures amb formatge feta (veg.). Filet de gall al forn amb ceba i carabassó.

    Postres: Iogurt. Fruita del temps. Gelat. Púding. Pastís de melicotó i formatge.


    Son Lledó

    Primer plat: Mongetes verdes saltades amb cuixot. Pasta amb quatre formatges.

    Segons plats: Pebres farcits de bacallà amb arròs. Secret de porc amb pebres de Padrón i patates fregides.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.