• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • dimarts, 25 setembre
  • Al campus universitari, Palma
  • Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Espirals a la carbonara. Crema de llegums.

    Segon plat: Conill amb ceba amb patates. Peix fresc a la planxa amb verdures a la planxa.

    Postres: Gelat. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Anselm Turmeda

    Primer plat: Espirals a la carbonara. Llenties amb carabassa.

    Segon plat: Mussaca de verdures. Llampuga arrebossada amb ensalada camperola.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Ensalada d’arròs mediterrani. Cuinat de mongetes blanques amb verdura i xoriço. Ensalada de pollastre.

    Segon plat: Calamars amb ceba amb vi blanc. Llom a la planxa amb ensalada i patates al forn. Bolets saltats.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Ensalada d’arròs mediterrani. Cuinat de mongetes blanques amb verdura i xoriço. Ensalada de pollastre.

    Segon plat: Calamars amb ceba amb vi blanc. Llom a la planxa amb ensalada i patates al forn. Bolets saltats.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primers plats: Pasta amb nata i esclata-sangs. Colflori amb beixamel. Ensalada russa.

    Segons plats: Carabassons farcits de verdura amb patata al forn. Conill a la planxa amb pebres i albergínia al forn. Seitons fregits amb ensalada.

    Postres: Iogurt. Fruita del temps. Gelat. Púding. Coca caputxina.


    Son Lledó

    Primer plat: Fideuada mixta. Ensalada reial (cuixot dolç i blat de les Índies).

    Segons plats: Tonyina a la planxa amb minestra. Lasanya d'espinacs (veg.).

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.