• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • dilluns, 24 setembre
  • Al campus universitari, Palma
  • Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Crema de verdures. Ensalada mixta.

    Segon plat: Llom de porc amb rocafort amb verdura i arròs. Lluç a la planxa amb ensalada i patata bullida.

    Postres: Iogurt. Fruita del temps.

     

    Anselm Turmeda

    Primer plat: Arròs a la cubana. Canelons d’espinacs.

    Segon plat: Llom amb rocafort amb patates de luxe. Carabassó arrebossat amb trempó amb fruita seca.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Xampinyons amb alls i cuixot salat. Guisat de brou de mongetes blanques. Macarrons vegetarians integrals.

    Segon plat: Pollastre a la portuguesa. Verat al forn amb patates panadera i pebres. Verdures saltades.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Xampinyons amb alls i cuixot salat. Guisat de brou de mongetes blanques. Macarrons vegetarians integrals.

    Segon plat: Pollastre a la portuguesa. Verat al forn amb patates panadera i pebres. Verdures saltades.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primers plats: Mongetes blanques amb copinyes. Pastís de patata amb cuixot i formatge. Ensalada de cuscús (vegetariana ).

    Segons plats: Greixera d’ous amb patata, pèsols i carxofes. Llibrets amb ensalada. Filet d'orada a la planxa amb favetes i patata bullida.

    Postres: Iogurt. Fruita del temps. Gelat. Púding. Banoffee.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Llenties. Colflori amb beixamel.

    Segons plats: Sípia fregida amb ensalada variada. Cuixes de pollastre amb taronja amb patata bullida.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.