Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dilluns, 24 setembre 12:00
Fi: Dilluns, 24 setembre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Crema de verdures. Ensalada mixta.
Segon plat: Llom de porc amb rocafort amb verdura i arròs. Lluç a la planxa amb ensalada i patata bullida.
Postres: Iogurt. Fruita del temps.
Anselm Turmeda
Primer plat: Arròs a la cubana. Canelons d’espinacs.
Segon plat: Llom amb rocafort amb patates de luxe. Carabassó arrebossat amb trempó amb fruita seca.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Ramon Llull
Primer plat: Xampinyons amb alls i cuixot salat. Guisat de brou de mongetes blanques. Macarrons vegetarians integrals.
Segon plat: Pollastre a la portuguesa. Verat al forn amb patates panadera i pebres. Verdures saltades.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Xampinyons amb alls i cuixot salat. Guisat de brou de mongetes blanques. Macarrons vegetarians integrals.
Segon plat: Pollastre a la portuguesa. Verat al forn amb patates panadera i pebres. Verdures saltades.
Mateu Orfila i Rotger
Primers plats: Mongetes blanques amb copinyes. Pastís de patata amb cuixot i formatge. Ensalada de cuscús (vegetariana ).
Segons plats: Greixera d’ous amb patata, pèsols i carxofes. Llibrets amb ensalada. Filet d'orada a la planxa amb favetes i patata bullida.
Postres: Iogurt. Fruita del temps. Gelat. Púding. Banoffee.
Son Lledó
Primer plat: Llenties. Colflori amb beixamel.
Segons plats: Sípia fregida amb ensalada variada. Cuixes de pollastre amb taronja amb patata bullida.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
-