• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • divendres, 21 setembre
  • Al campus universitari, Palma
  • Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Entremesos variats amb ensalada russa. Crema de carabassó.

    Segon plat: Mussaca. Peix fresc a la planxa amb verdures a la planxa.

    Postres: Natilles. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Anselm Turmeda

    Primer plat: Arròs melós de pollastre i xampinyons. Albergínia arrebossada amb formatge i mel.

    Segon plat: Patata farcida de carn  amb lletuga a la juliana. Patata farcida de verdures amb lletuga a la juliana. Broquetes de verdures amb patata palla.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Canelons de carn de pollastre i indiot. Risotto amb gambes i carabassó. Ensalada tropical amb salsa rosa.

    Segon plat: Peix del dia de mercat amb patata bullida i verdures. Bolets i xampinyons saltats. Conill amb ceba amb patata al forn.

    Postres: Fruita. Iogurt.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Canelons de carn de pollastre i indiot. Risotto amb gambes i carabassó. Ensalada tropical amb salsa rosa.

    Segon plat: Peix del dia de mercat amb patata bullida i verdures. Bolets i xampinyons saltats. Conill amb ceba amb patata al forn.

    Postres: Fruita. Iogurt. 

     

    Son Lledó

    Primer plat: Cuinat de soja verda amb verdures. Ensalada russa.

    Segon plat: Pit de pollastre al forn amb cuixot i formatge. Púding de peix amb escalivada.

    Postres: Fruita. Iogurt. Postres casolanes.