• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • dijous, 20 setembre
  • Al campus universitari, Palma
  • Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Croquetes de pollastre amb ensalada. Ensalada de tomàtiga i mozzarella.

    Segon plat: Pit de pollastre a la planxa amb verdura i patates. Salmó amb pebre verd amb verdura i patata bullida.

    Postres: Arròs amb llet. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Anselm Turmeda

    Primer plat: Lasanya de carn. Lasanya de verdures. Crema de carabassa.

    Segon plat: Croquetes d’espinacs amb ensalada de poma. Bacallà Es Verger amb patata primavera.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Macarrons a la bolonyesa. Crema de llegums. Ensalada de tonyina amb hortalisses.

    Segon plat: Wok de pollastre i verdures. Bacallà a la gallega. Carxofes saltades.

    Postres: Fruita. Iogurt.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Macarrons a la bolonyesa. Crema de llegums. Ensalada de tonyina amb hortalisses.

    Segon plat: Wok de pollastre i verdures. Bacallà a la gallega. Carxofes saltades.

    Postres: Fruita. Iogurt.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Pasta amb salsa de paté. Espàrecs amb maionesa.

    Segon plat: Ronyons amb xerès amb puré de patata. Filet d’anfós a la planxa amb patata bullida.

    Postres: Fruita. Iogurt. Gelat. Postres casolanes.