Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dijous, 20 setembre 12:00
Fi: Dijous, 20 setembre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Croquetes de pollastre amb ensalada. Ensalada de tomàtiga i mozzarella.
Segon plat: Pit de pollastre a la planxa amb verdura i patates. Salmó amb pebre verd amb verdura i patata bullida.
Postres: Arròs amb llet. Iogurt. Fruita del temps.
Anselm Turmeda
Primer plat: Lasanya de carn. Lasanya de verdures. Crema de carabassa.
Segon plat: Croquetes d’espinacs amb ensalada de poma. Bacallà Es Verger amb patata primavera.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Ramon Llull
Primer plat: Macarrons a la bolonyesa. Crema de llegums. Ensalada de tonyina amb hortalisses.
Segon plat: Wok de pollastre i verdures. Bacallà a la gallega. Carxofes saltades.
Postres: Fruita. Iogurt.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Macarrons a la bolonyesa. Crema de llegums. Ensalada de tonyina amb hortalisses.
Segon plat: Wok de pollastre i verdures. Bacallà a la gallega. Carxofes saltades.
Postres: Fruita. Iogurt.
Son Lledó
Primer plat: Pasta amb salsa de paté. Espàrecs amb maionesa.
Segon plat: Ronyons amb xerès amb puré de patata. Filet d’anfós a la planxa amb patata bullida.
Postres: Fruita. Iogurt. Gelat. Postres casolanes.
-