• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • dimecres, 19 setembre
  • Al campus universitari, Palma
  • Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Paella cega. Ensalada de llenties.

    Segon plat: Llom de porc rostit amb verdura i patata rostida. Calamar a l’andalusa amb ensalada.

    Postres: Coca de iogurt. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Anselm Turmeda

    Primer plat: Fideuada de carn. Fideuada de verdures. Sopa minestrone.

    Segon plat: Llom de porc rostit amb salsa de prunes amb patata al forn. Mongetes tendres saltades amb ou dur.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Arròs negre. Cuinat de llegums. Lasanya de tonyina.

    Segon plat: Verdures saltades. Pollastre rostit amb patates fregides i ensalada. Lluç a la planxa amb ensalada i patata bullida.

    Postres: Fruita. Iogurt.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Arròs negre. Cuinat de llegums. Lasanya de tonyina.

    Segon plat: Verdures saltades. Pollastre rostit amb patates fregides i ensalada. Lluç a la planxa amb ensalada i patata bullida.

    Postres: Fruita. Iogurt.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Arròs negre. Ensalada mixta de cuixot i formatge.

    Segon plat: Carabassons farcits de verdura i esclata-sangs. Cuixes de pollastre amb ceba i ametlla.

    Postres: Fruita. Iogurt. Gelat. Postres casolanes.