• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • dimarts, 18 setembre
  • Al campus universitari, Palma
  • Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Macarrons a la bolonyesa. Cuinat de ciurons vegetarià.

    Segon plat: Salsitxes fresques amb tomàtiga. Peix fresc a la planxa amb ensalada.

    Postres: Flam. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Anselm Turmeda

    Primer plat: Macarrons amb salsa de formatge. Pilaf de verdures.

    Segon plat: Truita de patates. Trempó amb formatge amb llampuga al forn amb samfaina.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Ciurons al wok. Sopa de pollastre i verdures. Ensalada variada.

    Segon plat: Pollastre a la jardinera. Salmó a la planxa amb arròs bullit. Hamburguesa de bròcoli.

    Postres: Fruita. Iogurt.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Ciurons al wok. Sopa de pollastre i verdures. Ensalada variada.

    Segon plat: Pollastre a la jardinera. Salmó a la planxa amb arròs bullit. Hamburguesa de bròcoli.

    Postres: Fruita. Iogurt.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Tombet amb ou. Pasta a la carbonara.

    Segon plat: Fetge de vedella a la planxa amb ceba i arròs. Maires fregides amb trempó.

    Postres: Fruita. Iogurt. Gelat. Postres casolanes.