Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dijous, 13 setembre 12:00
Fi: Dijous, 13 setembre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Pasta amb pesto. Fesols cuinats amb costella baixa. Arròs tres delícies.
Segon plat: Hamburguesa vegetariana amb patates i carabassa. Filet de gallineta a la mallorquina. Guàtleres a la planxa amb patates i ensalada.
Postres: Iogurt. Fruita del temps. Gelat. Púding. Coca d’albercoc.
Son Lledó
Primer plat: Fideus secs amb carn. Salmorejo cordovès (amb cuixot).
Segon plat: Molls fregits amb cols de Brussel·les. Albergínies farcides de carn amb patates fregides.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
Anselm Turmeda
Primer plat: Wok de pollastre amb tallarines. Cuinat de ciurons.
Segon plat: Rostit humit amb patata rostida. Fajitas gregues de verdures amb ensalada de canonges i ruca.
Postres: Fruita. Iogurt.
Guillem Cifre
Primer plat: Mongetes tendres saltades amb cuixot. Ensalada de ciurons.
Segon plat: Truita paisana amb ensalada. Peix fresc a la planxa amb verdures a la planxa.
Postres: Fruita. Iogurt. Púding de poma.
-