• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • dijous, 13 setembre
  • Al campus universitari, Palma
  • Mateu Orfila i Rotger
     

    Primer plat: Pasta amb pesto. Fesols cuinats amb costella baixa. Arròs tres delícies.

    Segon plat: Hamburguesa vegetariana amb patates i carabassa. Filet de gallineta a la mallorquina. Guàtleres a la planxa amb patates i ensalada.

    Postres: Iogurt. Fruita del temps. Gelat. Púding. Coca d’albercoc.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Fideus secs amb carn. Salmorejo cordovès (amb cuixot).

    Segon plat: Molls fregits amb cols de Brussel·les. Albergínies farcides de carn amb patates fregides.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.

     

    Anselm Turmeda

    Primer plat: Wok de pollastre amb tallarines. Cuinat de ciurons.

    Segon plat: Rostit humit amb patata rostida. Fajitas gregues de verdures amb ensalada de canonges i ruca.

    Postres: Fruita. Iogurt.

     

    Guillem Cifre

    Primer plat: Mongetes tendres saltades amb cuixot. Ensalada de ciurons.

    Segon plat: Truita paisana amb ensalada. Peix fresc a la planxa amb verdures a la planxa.

    Postres: Fruita. Iogurt. Púding de poma.