• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • divendres, 14 setembre
  • Al campus universitari, Palma
  • Mateu Orfila i Rotger
     

    Primer plat: Llenties (vegetarianes). Pasta amb nata, gambes i carn picada. Ensalada mixta (tonyina i ou).

    Segon plat: Tall rodó de porc amb mostassa amb arròs. Ous al plat amb espàrecs verds. Filet de perca a la planxa amb ensalada.

    Postres: Iogurt. Fruita del temps. Gelat. Púding. Pastís de poma amb panses.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Arròs amb samfaina. Ensalada de mongetes blanques.

    Segon plat: Frit de verdures. Mussola a la planxa amb albergínia.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.


    Anselm Turmeda

    Primer plat: Arròs brouós de sípia. Espaguetis de carabassó amb trempó i pesto.

    Segon plat: Frit bord. Peix amb salsa Bali amb patata bullida.

    Postres: Fruita. Iogurt.

     

    Guillem Cifre

    Primer plat: Ensalada de pasta vegetariana. Mongetes amb copinyes.

    Segon plat: Pit de pollastre a la planxa amb pebres i ensalada. Sípia amb sobrassada amb patata bullida.

    Postres: Fruita. Iogurt. Gelat.