• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • dimecres, 12 setembre
  • Al campus universitari, Palma
  • Mateu Orfila i Rotger
     

    Primer plat: Mussaca. Crema de carabassó. Ciurons trempats amb tomàtiga, all i julivert.

    Segon plat: Galtots amb vi negre amb patata al forn. Carxofes amb fruita seca i ou fregit. Tonyina a la planxa amb pèsols i patata bullida.

    Postres: Iogurt. Fruita del temps. Gelat. Púding. Pastís de formatge amb confitura.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Paella de verdures. Carpaccio de carabassó.

    Segon plat: Costella baixa amb mel i puré de patata. Llenguado a la planxa amb ensalada.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.

     

    Anselm Turmeda

    Primer plat: Wok de pollastre amb tallarines. Cuinat de ciurons.

    Segon plat: Rostit humit amb patata rostida. Fajitas gregues de verdures amb ensalada de canonges i ruca.

    Postres: Fruita. Iogurt.

     

    Guillem Cifre

    Primer plat: Mongetes tendres saltades amb cuixot. Ensalada de ciurons.

    Segon plat: Truita paisana amb ensalada. Peix fresc a la planxa amb verdures a la planxa.

    Postres: Fruita. Iogurt. Púding de poma.