Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimarts, 11 setembre 12:00
Fi: Dimarts, 11 setembre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Mongetes verdes saltades. Ensalada reial (blat de les Índies i cuixot dolç). Arròs a la milanesa (amb indiot).
Segon plat: Carabassa al forn amb formatge de cabra i nous. Rap al forn amb verdures. Pit de pollastre a la planxa amb pastanaga i patates.
Postres: Iogurt. Fruita del temps. Gelat. Púding. Coca amb fruita seca.
Son Lledó
Primer plat: Ensalada de cuscús. Ous trencats amb carxofes.
Segon plat: Filet d’orada a la planxa amb mongetes verdes. Carn de porc amb salsa i patates.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
Anselm Turmeda
Primer plat: Raviolis de carn amb salsa napolitana. Llenties saltades amb carabassó.
Segon plat: Truita camperola amb ensalada de tomàtiga. Salmó amb crosta de taronja amb patata panadera.
Postres: Fruita. Iogurt.
Guillem Cifre
Primer plat: Raviolis de carn a la napolitana. Ous remenats amb espinacs.
Segon plat: Cuixetes de pollastre amb ceba amb patates. Peix fresc a la planxa amb verdures a la planxa.
Postres: Fruita. Iogurt. Gelat.
-