• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • dimarts, 11 setembre
  • Al campus universitari, Palma
  • Mateu Orfila i Rotger
     

    Primer plat: Mongetes verdes saltades. Ensalada reial (blat de les Índies i cuixot dolç). Arròs a la milanesa (amb indiot).

    Segon plat: Carabassa al forn amb formatge de cabra i nous. Rap al forn amb verdures. Pit de pollastre a la planxa amb pastanaga i patates.

    Postres: Iogurt. Fruita del temps. Gelat. Púding. Coca amb fruita seca.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Ensalada de cuscús. Ous trencats amb carxofes.

    Segon plat: Filet d’orada a la planxa amb mongetes verdes. Carn de porc amb salsa i patates.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.

     

    Anselm Turmeda

    Primer plat: Raviolis de carn amb salsa napolitana. Llenties saltades amb carabassó.

    Segon plat: Truita camperola amb ensalada de tomàtiga. Salmó amb crosta de taronja amb patata panadera.

    Postres: Fruita. Iogurt.

     

    Guillem Cifre

    Primer plat: Raviolis de carn a la napolitana. Ous remenats amb espinacs.

    Segon plat: Cuixetes de pollastre amb ceba amb patates. Peix fresc a la planxa amb verdures a la planxa.

    Postres: Fruita. Iogurt. Gelat.