• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • dilluns, 10 setembre
  • Al campus universitari, Palma
  • Mateu Orfila i Rotger
     

    Primer plat: Llenties (vegetarianes). Pasta amb nata, gambes i carn picada. Ensalada mixta (tonyina i ou).

    Segon plat: Tall rodó de porc amb mostassa amb arròs. Ous al plat amb espàrecs verds. Filet de perca a la planxa amb ensalada.

    Postres: Iogurt. Fruita del temps. Gelat. Púding. Pastís de poma amb panses.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Crema de pastanaga (sense nata). Pasta a la bolonyesa. 

    Segon plat: Bacallà gratinat amb allioli amb patata panadera. Pit de pollastre a la planxa amb xampinyons.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.

     

    Anselm Turmeda

    Primer plat: Risotto de pollastre i xampinyons. Ensalada caprese.

    Segon plat: Llom amb pebre verd amb patates a grillons. Verdures saltades amb ou fregit.

    Postres: Fruita. Iogurt.

     

    Guillem Cifre

    Primer plat: Arròs amb verdures amb curri. Ensalada murciana.

    Segon plat: Llom de porc a la planxa amb ensalada i patates. Lluç a la romana amb verdura i patata bullida.

    Postres: Fruita. Iogurt. Natilles de xocolata casolanes.