• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • divendres, 13 juliol
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primers: Arròs de peix. Mutàbal libanès.

    Segons: Entrecot de vedella a la planxa amb patata i verdures saltades. Calzone de verdures.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primers: Arròs negre. Ensalada de vegetals.

    Segons: Pit de pollastre a la planxa amb patates bullides. Croquetes d’espinacs amb ensalada. Calamars a la romana amb ensalada.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primers: Macarrons gratinats. Ensalada de pollastre amb salsa rosa.

    Segons: Entrecot a la planxa amb verdura. Sípia a la mallorquina.

    Postres: Iogurt. Fruita del temps. Gelat.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primers: Paella mixta. Colflori gratinada amb crema d’espàrecs.

    Segons: Llom a la planxa amb ensalada i patates. Nius d’anfós al forn amb patata laminada i tomàtiga.

    Postres: Púding. Gelat. Fruita del temps. Iogurt. Coca amb crema cremada.

     

    Ramon Llull

    Primers: Arròs negre. Ensalada de vegetals.

    Segons: Pit de pollastre a la planxa amb patates bullides. Croquetes d’espinacs amb ensalada. Calamars a la romana amb ensalada.