Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Divendres, 13 juliol 12:00
Fi: Divendres, 13 juliol 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primers: Arròs de peix. Mutàbal libanès.
Segons: Entrecot de vedella a la planxa amb patata i verdures saltades. Calzone de verdures.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primers: Arròs negre. Ensalada de vegetals.
Segons: Pit de pollastre a la planxa amb patates bullides. Croquetes d’espinacs amb ensalada. Calamars a la romana amb ensalada.
Guillem Cifre de Colonya
Primers: Macarrons gratinats. Ensalada de pollastre amb salsa rosa.
Segons: Entrecot a la planxa amb verdura. Sípia a la mallorquina.
Postres: Iogurt. Fruita del temps. Gelat.
Mateu Orfila i Rotger
Primers: Paella mixta. Colflori gratinada amb crema d’espàrecs.
Segons: Llom a la planxa amb ensalada i patates. Nius d’anfós al forn amb patata laminada i tomàtiga.
Postres: Púding. Gelat. Fruita del temps. Iogurt. Coca amb crema cremada.
Ramon Llull
Primers: Arròs negre. Ensalada de vegetals.
Segons: Pit de pollastre a la planxa amb patates bullides. Croquetes d’espinacs amb ensalada. Calamars a la romana amb ensalada.
-