• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • dijous, 12 juliol
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primers: Canelons de carn. Canelons d’espinacs. Estofat de llenties i carabassa.

    Segons: Rostit de patates i verdures amb salsa tzatziki. Rap a la mediterrània amb puré de patates.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primers: Trempó de ciurons. Ensalada de pollastre.

    Segons: Colflori gratinada amb beixamel. Garró al forn amb patates. Salmó a la planxa amb patata bullida.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primers: Tabule marroquí. Canelons Rossini.

    Segons: Conill amb ceba. Salmó a la planxa amb ensalada i patata bullida.

    Postres: Natilles. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primers: Mussaca. Ensalada de marisc.

    Segons: Filet d'orada a la planxa amb cols de Brussel·les i patata bullida. Truita de patata amb espinacs i ensalada.

    Postres: Púding. Gelat. Fruita del temps. Iogurt. Pastís de llimona.

     

    Ramon Llull

    Primers: Trempó de ciurons. Ensalada de pollastre.

    Segons: Colflori gratinada amb beixamel. Garró al forn amb patates. Salmó a la planxa amb patata bullida.

     

    Son Lledó

    Primers: Ensalada de ciurons. Arròs tres delícies.

    Segons: Estofat d’indiot. Verat a la planxa amb pebres i ceba.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt.