Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dijous, 12 juliol 12:00
Fi: Dijous, 12 juliol 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primers: Canelons de carn. Canelons d’espinacs. Estofat de llenties i carabassa.
Segons: Rostit de patates i verdures amb salsa tzatziki. Rap a la mediterrània amb puré de patates.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primers: Trempó de ciurons. Ensalada de pollastre.
Segons: Colflori gratinada amb beixamel. Garró al forn amb patates. Salmó a la planxa amb patata bullida.
Guillem Cifre de Colonya
Primers: Tabule marroquí. Canelons Rossini.
Segons: Conill amb ceba. Salmó a la planxa amb ensalada i patata bullida.
Postres: Natilles. Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primers: Mussaca. Ensalada de marisc.
Segons: Filet d'orada a la planxa amb cols de Brussel·les i patata bullida. Truita de patata amb espinacs i ensalada.
Postres: Púding. Gelat. Fruita del temps. Iogurt. Pastís de llimona.
Ramon Llull
Primers: Trempó de ciurons. Ensalada de pollastre.
Segons: Colflori gratinada amb beixamel. Garró al forn amb patates. Salmó a la planxa amb patata bullida.
Son Lledó
Primers: Ensalada de ciurons. Arròs tres delícies.
Segons: Estofat d’indiot. Verat a la planxa amb pebres i ceba.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt.
-