• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • dimecres, 11 juliol
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primers: Fideuada de carn. Fideuada de verdures. Sopa de col.

    Segons: Pollastre al chilindrón amb patata bullida. Truita de ciurons amb trempó i formatge.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primers: Ensalada d'arròs. Ensalada variada.

    Segons: Mongetes verdes saltades amb ceba, porro, tomàtiga, oli i sal. Costella guisada amb patates, ceba, tomàtiga, sal, pebre i oli. Bacallà al forn amb verdures.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primers: Fideuada mixta. Ensalada de patata.

    Segons: Burritos de pollastre amb tomàtiga i ensalada. Peix al forn amb verdura.

    Postres: Coca de iogurt. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primers: Pasta amb quatre formatges. Ensalada de mongetes blanques.

    Segons: Pit de pollastre a la planxa amb ceba i tomàtiga. Aladrocs fregits amb ensalada variada.

    Postres: Púding. Gelat. Fruita del temps. Iogurt. Coca de fruites amb llet condensada.

     

    Ramon Llull

    Primers: Ensalada d'arròs. Ensalada variada.

    Segons: Mongetes verdes saltades amb ceba, porro, tomàtiga, oli i sal. Costella guisada amb patates, ceba, tomàtiga, sal, pebre i oli. Bacallà al forn amb verdures.

     

    Son Lledó

    Primers: Ensalada de patata amb bacó i grells. Crema de verdures (veg.).

    Segons: Pastís de carn amb arròs. Calamar a l’andalusa amb ensalada.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.