Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimecres, 11 juliol 12:00
Fi: Dimecres, 11 juliol 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primers: Fideuada de carn. Fideuada de verdures. Sopa de col.
Segons: Pollastre al chilindrón amb patata bullida. Truita de ciurons amb trempó i formatge.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primers: Ensalada d'arròs. Ensalada variada.
Segons: Mongetes verdes saltades amb ceba, porro, tomàtiga, oli i sal. Costella guisada amb patates, ceba, tomàtiga, sal, pebre i oli. Bacallà al forn amb verdures.
Guillem Cifre de Colonya
Primers: Fideuada mixta. Ensalada de patata.
Segons: Burritos de pollastre amb tomàtiga i ensalada. Peix al forn amb verdura.
Postres: Coca de iogurt. Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primers: Pasta amb quatre formatges. Ensalada de mongetes blanques.
Segons: Pit de pollastre a la planxa amb ceba i tomàtiga. Aladrocs fregits amb ensalada variada.
Postres: Púding. Gelat. Fruita del temps. Iogurt. Coca de fruites amb llet condensada.
Ramon Llull
Primers: Ensalada d'arròs. Ensalada variada.
Segons: Mongetes verdes saltades amb ceba, porro, tomàtiga, oli i sal. Costella guisada amb patates, ceba, tomàtiga, sal, pebre i oli. Bacallà al forn amb verdures.
Son Lledó
Primers: Ensalada de patata amb bacó i grells. Crema de verdures (veg.).
Segons: Pastís de carn amb arròs. Calamar a l’andalusa amb ensalada.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
-