• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • dimarts, 10 juliol
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primers: Espaguetis amb trempó i pesto. Crema d’espàrecs.

    Segons: Carabassa rostida amb poma i mel. Verat arrebossat amb patata a la pobra.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primers: Canelons de carn. Ensalada verda.

    Segons: Carxofes saltades. Pollastre estofat. Llom a la planxa amb patates fregides/bullides i ensalada.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primers: Pèsols amb cuixot. Sopa de ceba.

    Segons: Estofat de vadella amb patata bullida. Lluç a la planxa amb ensalada i patata bullida.

    Postres: Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primers: Escudella fresca. Ensalada de pasta amb trempó i tonyina.

    Segons: Tall rodó de porc amb mostassa amb puré de patata. Lluç a la basca.

    Postres: Púding. Gelat. Fruita del temps. Iogurt. Púding Pastís de formatge amb confitura.

     

    Ramon Llull

    Primers: Canelons de carn. Ensalada verda.

    Segons: Carxofes saltades. Pollastre estofat. Llom a la planxa amb patates fregides/bullides i ensalada.

     

    Son Lledó

    Primers: Gaspatxo. Ous trencats amb carxofes.

    Segons: Tonyina a la planxa amb patata bullida i cols de Brussel·les. Púding de verdures.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.