Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimarts, 10 juliol 12:00
Fi: Dimarts, 10 juliol 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primers: Espaguetis amb trempó i pesto. Crema d’espàrecs.
Segons: Carabassa rostida amb poma i mel. Verat arrebossat amb patata a la pobra.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primers: Canelons de carn. Ensalada verda.
Segons: Carxofes saltades. Pollastre estofat. Llom a la planxa amb patates fregides/bullides i ensalada.
Guillem Cifre de Colonya
Primers: Pèsols amb cuixot. Sopa de ceba.
Segons: Estofat de vadella amb patata bullida. Lluç a la planxa amb ensalada i patata bullida.
Postres: Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primers: Escudella fresca. Ensalada de pasta amb trempó i tonyina.
Segons: Tall rodó de porc amb mostassa amb puré de patata. Lluç a la basca.
Postres: Púding. Gelat. Fruita del temps. Iogurt. Púding Pastís de formatge amb confitura.
Ramon Llull
Primers: Canelons de carn. Ensalada verda.
Segons: Carxofes saltades. Pollastre estofat. Llom a la planxa amb patates fregides/bullides i ensalada.
Son Lledó
Primers: Gaspatxo. Ous trencats amb carxofes.
Segons: Tonyina a la planxa amb patata bullida i cols de Brussel·les. Púding de verdures.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
-