• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • dilluns, 09 juliol
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primers: Tallarines de carabassó amb salsa puttanesca. Ciurons ofegats.

    Segons: Llom de porc a la planxa amb verdures rostides. Gratinat d’endívies amb puré de patates.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primers: Ensalada de tonyina. Tallarines a la carbonara.

    Segons: Verdures de temporada saltades. Pit de pollastre a la planxa amb ensalada. Lluç a la gallega amb patata bullida i pèsols.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primers: Trempó amb ciurons. Crema de llegums.

    Segons: Broqueta de pollastre amb verdura i patates. Calamar a la romana amb ensalada.

    Postres: Iogurt. Fruita del temps. Gelat.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primers: Arròs a la milanesa. Ensalada amb formatge brie i confitura.

    Segons: Conill a la planxa amb pebres i albergínia al forn. Croquetes de peix casolanes amb ensalada.

    Postres: Púding. Gelat. Fruita del temps. Iogurt. Coca de carabassó.

     

    Ramon Llull 

    Primers: Ensalada de tonyina. Tallarines a la carbonara.

    Segons: Verdures de temporada saltades. Pit de pollastre a la planxa amb ensalada. Lluç a la gallega amb patata bullida i pèsols.

     

    Son Lledó

    Primers: Fava parada. Pasta amb quatre formatges.

    Segons: Pollastre al forn amb patates. Llenguado a la planxa amb minestra de verdures.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.