Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dilluns, 09 juliol 12:00
Fi: Dilluns, 09 juliol 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primers: Tallarines de carabassó amb salsa puttanesca. Ciurons ofegats.
Segons: Llom de porc a la planxa amb verdures rostides. Gratinat d’endívies amb puré de patates.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primers: Ensalada de tonyina. Tallarines a la carbonara.
Segons: Verdures de temporada saltades. Pit de pollastre a la planxa amb ensalada. Lluç a la gallega amb patata bullida i pèsols.
Guillem Cifre de Colonya
Primers: Trempó amb ciurons. Crema de llegums.
Segons: Broqueta de pollastre amb verdura i patates. Calamar a la romana amb ensalada.
Postres: Iogurt. Fruita del temps. Gelat.
Mateu Orfila i Rotger
Primers: Arròs a la milanesa. Ensalada amb formatge brie i confitura.
Segons: Conill a la planxa amb pebres i albergínia al forn. Croquetes de peix casolanes amb ensalada.
Postres: Púding. Gelat. Fruita del temps. Iogurt. Coca de carabassó.
Ramon Llull
Primers: Ensalada de tonyina. Tallarines a la carbonara.
Segons: Verdures de temporada saltades. Pit de pollastre a la planxa amb ensalada. Lluç a la gallega amb patata bullida i pèsols.
Son Lledó
Primers: Fava parada. Pasta amb quatre formatges.
Segons: Pollastre al forn amb patates. Llenguado a la planxa amb minestra de verdures.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
-