• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • divendres, 06 juliol
  • Al campus universitari, Palma.
  • Anselm Turmeda

    Primers: Arròs brut. Arròs de verdures. Milfulls de carabassó i albergínia.

    Segons: Pastís de pollastre amb patata a grells. Truita guisada de pebres vermells i verds.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primers: Paella mixta. Ensalada de vegetals.

    Segons: Mussola a la planxa amb patates bullides i ensalada. Croquetes de cuixot amb ensalada. Truita de patates amb ensalada.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primers: Trempó amb mongetes, ou i tonyina. Crema de pastanaga.

    Segons: Blanqueta de vedella amb arròs. Carabassons farcits de peix amb patata bullida.

    Postres: Iogurt. Fruita del temps. Mousse de llimona.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primers: Paella mixta. Crema de porros.

    Segons: Rellom de porc a la planxa amb ensalada. Llenguado a la meunière amb patata i carabassó.

    Postres: Púding. Gelat. Fruita del temps. Iogurt. Pastís de la padrina.

     

    Ramon Llull

    Primers: Paella mixta. Ensalada de vegetals.

    Segons: Mussola a la planxa amb patates bullides i ensalada. Croquetes de cuixot amb ensalada. Truita de patates amb ensalada.

     

    Son Lledó

    Primers: Escudella fresca. Ensalada de pollastre amb salsa rosa.

    Segons: Llibrets de llom amb cuixot i formatge amb ensalada. Lluç a la planxa amb verdures saltades.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt.