Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Divendres, 06 juliol 12:00
Fi: Divendres, 06 juliol 16:00 - Al campus universitari, Palma.
Anselm Turmeda
Primers: Arròs brut. Arròs de verdures. Milfulls de carabassó i albergínia.
Segons: Pastís de pollastre amb patata a grells. Truita guisada de pebres vermells i verds.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primers: Paella mixta. Ensalada de vegetals.
Segons: Mussola a la planxa amb patates bullides i ensalada. Croquetes de cuixot amb ensalada. Truita de patates amb ensalada.
Guillem Cifre de Colonya
Primers: Trempó amb mongetes, ou i tonyina. Crema de pastanaga.
Segons: Blanqueta de vedella amb arròs. Carabassons farcits de peix amb patata bullida.
Postres: Iogurt. Fruita del temps. Mousse de llimona.
Mateu Orfila i Rotger
Primers: Paella mixta. Crema de porros.
Segons: Rellom de porc a la planxa amb ensalada. Llenguado a la meunière amb patata i carabassó.
Postres: Púding. Gelat. Fruita del temps. Iogurt. Pastís de la padrina.
Ramon Llull
Primers: Paella mixta. Ensalada de vegetals.
Segons: Mussola a la planxa amb patates bullides i ensalada. Croquetes de cuixot amb ensalada. Truita de patates amb ensalada.
Son Lledó
Primers: Escudella fresca. Ensalada de pollastre amb salsa rosa.
Segons: Llibrets de llom amb cuixot i formatge amb ensalada. Lluç a la planxa amb verdures saltades.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt.
-