• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • dijous, 05 juliol
  • Al campus universitari, Palma.
  • Anselm Turmeda

    Primers: Lasanya de carn. Lasanya de verdures. Ensalada d’espàrecs.

    Segons: Quiche de bledes i porros. Bacallà amb salsa verda amb puré de patates.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primers: Arròs a la cubana. Crema de pastanaga. Ensalada de tonyina.

    Segons: Pit de pollastre a la planxa amb ensalada i patates. Pica-pica amb arròs. Carxofes saltades.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primers: Macarrons amb marisc. Ensalada de llegums, ou i patates.

    Segons: Pit de pollastre a la planxa amb ensalada i patates. Peix fresc a la planxa amb verdures a la planxa.

    Postres: Púding. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primers: Macarrons a la bolonyesa. Ensalada amb formatge de cabra i mel.

    Segons: Llibrets amb ensalada. Filet de lluç a la planxa amb patata bullida i pèsols.

    Postres: Púding.Gelat. Fruita del temps. Iogurt. Coca de maduixes amb nata.

     

    Ramon Llull

    Primers: Arròs a la cubana. Crema de pastanaga. Ensalada de tonyina.

    Segons: Pit de pollastre a la planxa amb ensalada i patates. Pica-pica amb arròs. Carxofes saltades.

     

    Son Lledó

    Primers: Wok d’arròs amb verdures. Crema de pastanaga.

    Segons: Croquetes de peix amb ensalada. Vedella amb salsa, esclata-sangs i puré de patata.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt.