Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dijous, 05 juliol 12:00
Fi: Dijous, 05 juliol 16:00 - Al campus universitari, Palma.
Anselm Turmeda
Primers: Lasanya de carn. Lasanya de verdures. Ensalada d’espàrecs.
Segons: Quiche de bledes i porros. Bacallà amb salsa verda amb puré de patates.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primers: Arròs a la cubana. Crema de pastanaga. Ensalada de tonyina.
Segons: Pit de pollastre a la planxa amb ensalada i patates. Pica-pica amb arròs. Carxofes saltades.
Guillem Cifre de Colonya
Primers: Macarrons amb marisc. Ensalada de llegums, ou i patates.
Segons: Pit de pollastre a la planxa amb ensalada i patates. Peix fresc a la planxa amb verdures a la planxa.
Postres: Púding. Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primers: Macarrons a la bolonyesa. Ensalada amb formatge de cabra i mel.
Segons: Llibrets amb ensalada. Filet de lluç a la planxa amb patata bullida i pèsols.
Postres: Púding.Gelat. Fruita del temps. Iogurt. Coca de maduixes amb nata.
Ramon Llull
Primers: Arròs a la cubana. Crema de pastanaga. Ensalada de tonyina.
Segons: Pit de pollastre a la planxa amb ensalada i patates. Pica-pica amb arròs. Carxofes saltades.
Son Lledó
Primers: Wok d’arròs amb verdures. Crema de pastanaga.
Segons: Croquetes de peix amb ensalada. Vedella amb salsa, esclata-sangs i puré de patata.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt.
-