Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimecres, 04 juliol 12:00
Fi: Dimecres, 04 juliol 16:00 - Al campus universitari, Palma.
Anselm Turmeda
Primers: Fideuada de carn. Fideuada de verdures. Sopa de ceba.
Segons: Llom de porc farcit amb prunes i poma amb verdures saltades. Pizza de verdures.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primers: Ensalada de pasta. Crema de porros tèbia. Cuinat de ciurons.
Segons: Carn magra de porc amb salsa de tomàtiga. Salmó al forn amb verduretes. Bolets i xampinyons saltats.
Guillem Cifre de Colonya
Primers: Paella mixta. Llenties estofades.
Segons: Salsitxes fresques amb xampinyons i patates. Pebres del piquillo farcits de peix amb patata bullida.
Postres: Coca de pastanaga. Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primers: Tallarines a la carbonara. Ciurons trempats amb tomàtiga, all i julivert.
Segons: Tombet amb ou. Pit de pollastre a la planxa amb ensalada variada.
Postres: Púding. Gelat. Fruita del temps. Iogurt. Pastís de pera amb nous.
Ramon Llull
Primers: Ensalada de pasta. Crema de porros tèbia. Cuinat de ciurons.
Segons: Carn magra de porc amb salsa de tomàtiga. Salmó al forn amb verduretes. Bolets i xampinyons saltats.
Son Lledó
Primers: Paella mixta. Carpaccio de carabassó.
Segons: Rap amb verdures. Ous fregits amb salsitxes i ensalada.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
-