• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • dimecres, 04 juliol
  • Al campus universitari, Palma.
  • Anselm Turmeda

    Primers: Fideuada de carn. Fideuada de verdures. Sopa de ceba.

    Segons: Llom de porc farcit amb prunes i poma amb verdures saltades. Pizza de verdures.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primers: Ensalada de pasta. Crema de porros tèbia. Cuinat de ciurons.

    Segons: Carn magra de porc amb salsa de tomàtiga. Salmó al forn amb verduretes. Bolets i xampinyons saltats.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primers: Paella mixta. Llenties estofades.

    Segons: Salsitxes fresques amb xampinyons i patates. Pebres del piquillo farcits de peix amb patata bullida.

    Postres: Coca de pastanaga. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primers: Tallarines a la carbonara. Ciurons trempats amb tomàtiga, all i julivert.

    Segons: Tombet amb ou. Pit de pollastre a la planxa amb ensalada variada.

    Postres: Púding. Gelat. Fruita del temps. Iogurt. Pastís de pera amb nous.

     

    Ramon Llull

    Primers: Ensalada de pasta.  Crema de porros tèbia. Cuinat de ciurons.

    Segons: Carn magra de porc amb salsa de tomàtiga. Salmó al forn amb verduretes. Bolets i xampinyons saltats.

     

    Son Lledó

    Primers: Paella mixta. Carpaccio de carabassó.

    Segons: Rap amb verdures. Ous fregits amb salsitxes i ensalada.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.