• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • dimarts, 03 juliol
  • Al campus universitari, Palma.
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Pasta a la toscana. Crema de xampinyons.

    Segon plat: Fajitas verdes amb ensalada de poma. Llampuga amb ceba i patata a la jardinera.

    Postre: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Ensalada de pollastre. Macarrons a la bolonyesa. Mongetes vermelles a l’estil mexicà.

    Segon plat: Lluç a la planxa amb patata bullida i ensalada. Pollastre al forn amb patates. Croquetes d'espinacs.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Espirals a la puttanesca. Puré de verdures.

    Segon plat: Stroganoff de pollastre amb arròs. Peix fresc a la planxa amb verdures a la planxa.

    Postre: Iogurt. Fruita del temps. Natilles.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primers: Canelons d’estiu. Gaspatxo.

    Segons: Bacallà gratinat amb allioli amb patata bullida. Llom amb col.

    Postres: Púding. Gelat. Fruita del temps. Iogurt. Púding Coca de marbre.

     

    Ramon Llull

    Primers: Ensalada de pollastre. Macarrons a la bolonyesa. Mongetes vermelles a l’estil mexicà.

    Segons: Lluç a la planxa amb patata bullida i ensalada. Pollastre al forn amb patates. Croquetes d'espinacs.

     

    Son Lledó

    Primers: Ensalada tropical amb cranc i pinya. Trinxat de colflori.

    Segons: Filet d’orada a la planxa amb verdura bullida. Pilotes amb salsa.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.