Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimarts, 03 juliol 12:00
Fi: Dimarts, 03 juliol 16:00 - Al campus universitari, Palma.
Anselm Turmeda
Primer plat: Pasta a la toscana. Crema de xampinyons.
Segon plat: Fajitas verdes amb ensalada de poma. Llampuga amb ceba i patata a la jardinera.
Postre: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Ensalada de pollastre. Macarrons a la bolonyesa. Mongetes vermelles a l’estil mexicà.
Segon plat: Lluç a la planxa amb patata bullida i ensalada. Pollastre al forn amb patates. Croquetes d'espinacs.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Espirals a la puttanesca. Puré de verdures.
Segon plat: Stroganoff de pollastre amb arròs. Peix fresc a la planxa amb verdures a la planxa.
Postre: Iogurt. Fruita del temps. Natilles.
Mateu Orfila i Rotger
Primers: Canelons d’estiu. Gaspatxo.
Segons: Bacallà gratinat amb allioli amb patata bullida. Llom amb col.
Postres: Púding. Gelat. Fruita del temps. Iogurt. Púding Coca de marbre.
Ramon Llull
Primers: Ensalada de pollastre. Macarrons a la bolonyesa. Mongetes vermelles a l’estil mexicà.
Segons: Lluç a la planxa amb patata bullida i ensalada. Pollastre al forn amb patates. Croquetes d'espinacs.
Son Lledó
Primers: Ensalada tropical amb cranc i pinya. Trinxat de colflori.
Segons: Filet d’orada a la planxa amb verdura bullida. Pilotes amb salsa.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
-