• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • dilluns, 02 juliol
  • Al campus universitari, Palma.
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Arròs tres delícies saltat amb soia. Mongetes blanques amb carabassa.

    Segon plat: Pit de pollastre amb salsa espanyola i patata bullida. Truita francesa amb samfaina.

    Postre: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Ensalada d'arròs. Canelons de carn. Crema de verdures.

    Segon plat: Pastís de verdures. Bacallà a la mallorquina. Llom a la planxa amb patates i ensalada. 

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Ous remenats amb xampinyons. Ensalada mixta.

    Segon plat: Llom de porc a la caçadora amb verdura i patates. Lluç a la basca amb verdura i patata bullida.

    Postre: Iogurt. Fruita del temps. Gelat.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Llenties. Meló amb cuixot salat.

    Segon plat: Mussola a la planxa amb moniato i bròquil. Pollastre amb taronja amb puré de patata.

    Postre: Púding. Gelat. Fruita del temps. Iogurt. Pastís de brossat.

     

    Ramon Llull 

    Primer plat: Ensalada d'arròs. Canelons de carn. Crema de verdures.

    Segon plat: Pastís de verdures. Bacallà a la mallorquina. Llom a la planxa amb patates i ensalada. 

     

    Son Lledó

    Primer plat: Pasta amb sobrassada. Ensalada caprese.

    Segon plat: Truita de patata amb ensalada. Pit de pollastre a la planxa amb patates.

    Postre: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.