Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dilluns, 02 juliol 12:00
Fi: Dilluns, 02 juliol 16:00 - Al campus universitari, Palma.
Anselm Turmeda
Primer plat: Arròs tres delícies saltat amb soia. Mongetes blanques amb carabassa.
Segon plat: Pit de pollastre amb salsa espanyola i patata bullida. Truita francesa amb samfaina.
Postre: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Ensalada d'arròs. Canelons de carn. Crema de verdures.
Segon plat: Pastís de verdures. Bacallà a la mallorquina. Llom a la planxa amb patates i ensalada.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Ous remenats amb xampinyons. Ensalada mixta.
Segon plat: Llom de porc a la caçadora amb verdura i patates. Lluç a la basca amb verdura i patata bullida.
Postre: Iogurt. Fruita del temps. Gelat.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Llenties. Meló amb cuixot salat.
Segon plat: Mussola a la planxa amb moniato i bròquil. Pollastre amb taronja amb puré de patata.
Postre: Púding. Gelat. Fruita del temps. Iogurt. Pastís de brossat.
Ramon Llull
Primer plat: Ensalada d'arròs. Canelons de carn. Crema de verdures.
Segon plat: Pastís de verdures. Bacallà a la mallorquina. Llom a la planxa amb patates i ensalada.
Son Lledó
Primer plat: Pasta amb sobrassada. Ensalada caprese.
Segon plat: Truita de patata amb ensalada. Pit de pollastre a la planxa amb patates.
Postre: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
-