Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Divendres, 29 juny 12:00
Fi: Divendres, 29 juny 16:00 - Al campus universitari.
Anselm Turmeda
Primer plat: Arròs de bacallà. Ensalada d’hummus de colors.
Segon plat: Hamburgueses de carn emmetxada amb patata a grells. Pebres farcits de verdures amb ensalada de fruita seca.
Postre: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Rotlles de cuixot amb ensalada russa. Crema de porros.
Segon plat: Graellada de verdura amb pit de pollastre. Peix fresc a la planxa amb ensalada.
Postre: Iogurt. Fruita del temps. Flam.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Paella mixta. Pebres del piquillo farcits de bacallà i ou. Espàrecs amb maionesa.
Segon plat: Tonyina a la planxa amb minestra i patata bullida. Escalopines de pollastre a la milanesa amb puré de patata. Hamburguesa vegetariana amb patates.
Postre: Púding. Gelat. Fruita del temps. Iogurt. Coca de taronja.
Son Lledó
Primer plat: Carabassa al forn amb nous, cirerols i formatge de cabra. Ous farcits.
Segon plat: Guisat de pilotes amb calamar. Wok d’arròs amb verdures, gambes i cranc.
Postre: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt.
-