• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • divendres, 29 juny
  • Al campus universitari.
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Arròs de bacallà. Ensalada d’hummus de colors.

    Segon plat: Hamburgueses de carn emmetxada amb patata a grells. Pebres farcits de verdures amb ensalada de fruita seca.

    Postre: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Rotlles de cuixot amb ensalada russa. Crema de porros.

    Segon plat: Graellada de verdura amb pit de pollastre. Peix fresc a la planxa amb ensalada.

    Postre: Iogurt. Fruita del temps. Flam.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Paella mixta. Pebres del piquillo farcits de bacallà i ou. Espàrecs amb maionesa.

    Segon plat: Tonyina a la planxa amb minestra i patata bullida. Escalopines de pollastre a la milanesa amb puré de patata. Hamburguesa vegetariana amb patates.

    Postre: Púding. Gelat. Fruita del temps. Iogurt. Coca de taronja.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Carabassa al forn amb nous, cirerols i formatge de cabra. Ous farcits.

    Segon plat: Guisat de pilotes amb calamar. Wok d’arròs amb verdures, gambes i cranc.

    Postre: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt.