Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dijous, 28 juny 12:00
Fi: Dijous, 28 juny 16:00 - Al campus universitari.
Anselm Turmeda
Primer plat: Ensalada de pasta. Crema de carabassó i poma.
Segon plat: Samfaina amb ou fregit. Bacallà arrebossat amb allioli de pebre vermell i patata a la jardinera.
Postre: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Lasanya de verdura. Llenties estofades.
Segon plat: Cuixetes de pollastre al forn amb verdura i patata rostida. Truita camperola amb ensalada i patata bullida.
Postre: Natilles. Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Pasta amb marisc. Colflori ofegada. Tomàtigues farcides de cuscús i verdures.
Segon plat: Galtots amb vi negre amb arròs. Filet d'orada a la planxa amb cols de Brussel·les i patata. Pèsols, porros i panses saltats.
Postre: Púding. Gelat. Fruita del temps. Iogurt. Pastís de plàtan amb xocolata.
Son Lledó
Primer plat: Pasta amb esclata-sangs. Ensalada de mongetes blanques.
Segon plat: Púding de peix amb pebres del piquillo. Guàtleres a la planxa amb ensalada i patates.
Postre: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt.
-