• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • dijous, 28 juny
  • Al campus universitari.
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Ensalada de pasta. Crema de carabassó i poma.

    Segon plat: Samfaina  amb ou fregit. Bacallà arrebossat amb allioli de pebre vermell i patata a la jardinera.

    Postre: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Lasanya de verdura. Llenties estofades.

    Segon plat: Cuixetes de pollastre al forn amb verdura i patata rostida. Truita camperola amb ensalada i patata bullida.

    Postre: Natilles. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Pasta amb marisc. Colflori ofegada. Tomàtigues farcides de cuscús i verdures.

    Segon plat: Galtots amb vi negre amb arròs. Filet d'orada a la planxa amb cols de Brussel·les i patata. Pèsols, porros i panses saltats.

    Postre: Púding. Gelat. Fruita del temps. Iogurt. Pastís de plàtan amb xocolata.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Pasta amb esclata-sangs. Ensalada de mongetes blanques.

    Segon plat: Púding de peix amb pebres del piquillo. Guàtleres a la planxa amb ensalada i patates.

    Postre: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt.