Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimecres, 27 juny 12:00
Fi: Dimecres, 27 juny 16:00 - Al campus universitari.
Anselm Turmeda
Primer plat: Fideuada de carn o de verdures. Sopa de pastanaga.
Segon plat: Pilotes amb xampinyons amb patata a daus. Truita jardinera amb trempó de cibulet.
Postre: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Fideuada mixta. Trempó de ciurons.
Segon plat: Pilotes a la jardinera amb patates fregides. Lluç a la planxa amb ensalada i patata bullida.
Postre: Coca de pastanaga. Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Ciurons cuinats amb espinacs. Patates gratinades amb bacó al forn. Ensalada d’arròs.
Segon plat: Estofat de vedella. Fajitas de verdures amb formatge feta. Filet d’anfós a la planxa amb ensalada i pastanaga.
Postre: Púding. Gelat. Fruita del temps. Iogurt. Coca de pinya.
Son Lledó
Primer plat: Paella mixta. Carpaccio de carabassó.
Segon plat: Rap amb verdures. Ous fregits amb salsitxes i ensalada.
Postre: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
-