• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • dimecres, 27 juny
  • Al campus universitari.
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Fideuada de carn o de verdures. Sopa de pastanaga.

    Segon plat: Pilotes amb xampinyons amb patata a daus. Truita jardinera amb trempó de cibulet.

    Postre: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Fideuada mixta. Trempó de ciurons.

    Segon plat: Pilotes a la jardinera amb patates fregides. Lluç a la planxa amb ensalada i patata bullida.

    Postre: Coca de pastanaga. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Ciurons cuinats amb espinacs. Patates gratinades amb bacó al forn. Ensalada d’arròs.

    Segon plat: Estofat de vedella. Fajitas de verdures amb formatge feta. Filet d’anfós a la planxa amb ensalada i pastanaga.

    Postre: Púding. Gelat. Fruita del temps. Iogurt. Coca de pinya.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Paella mixta. Carpaccio de carabassó.

    Segon plat: Rap amb verdures. Ous fregits amb salsitxes i ensalada.

    Postre: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.