Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimarts, 26 juny 12:00
Fi: Dimarts, 26 juny 16:00 - Al campus universitari.
Anselm Turmeda
Primer plat: Macarrons amb carn. Ensalada mediterrània de vegetals i llegum.
Segon plat: Coca tapada de carabassó amb ensalada de crudités. Guisat de peix.
Postre: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Tallarines a la italiana. Ensalada amb formatge de cabra.
Segon plat: Pit d’indiot a la planxa amb ensalada i patates. Calamar amb salsa i patata bullida i arròs.
Postre: Iogurt. Fruita del temps. Gelat.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Fideus secs amb carn. Crema de verdures. Ensalada reial.
Segon plat: Delícies d’ànnera amb compota de poma. Calamar a l’andalusa amb ensalada. Carxofes amb fruita seca i ou fregit.
Postre: Púding. Gelat. Fruita del temps. Iogurt. Púding. Pastís de melicotó i formatge.
Son Lledó
Primer plat: Vichyssoise de porros. Ensalada de llenties.
Segon plat: Filet d'anfós a la planxa amb patata bullida i bròquil. Escalopa amb ensalada.
Postre: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
-