• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • dimarts, 26 juny
  • Al campus universitari.
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Macarrons amb carn. Ensalada mediterrània de vegetals i llegum.

    Segon plat: Coca tapada de carabassó amb ensalada de crudités. Guisat de peix.

    Postre: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Tallarines a la italiana. Ensalada amb formatge de cabra.

    Segon plat: Pit d’indiot a la planxa amb ensalada i patates. Calamar amb salsa i patata bullida i arròs.

    Postre: Iogurt. Fruita del temps. Gelat.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Fideus secs amb carn. Crema de verdures. Ensalada reial.

    Segon plat: Delícies d’ànnera amb compota de poma. Calamar a l’andalusa amb ensalada. Carxofes amb fruita seca i ou fregit.

    Postre: Púding. Gelat. Fruita del temps. Iogurt. Púding. Pastís de melicotó i formatge.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Vichyssoise de porros. Ensalada de llenties.

    Segon plat: Filet d'anfós a la planxa amb patata bullida i bròquil. Escalopa amb ensalada.

    Postre: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.