• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • dilluns, 25 juny
  • Al campus universitari.
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Ensalada d’arròs. Macarrons amb espinacs i fruita seca.

    Segon plat: Llom amb salsa cajun amb patates fregides o verdures saltades. Minestra de verdures amb ou dur.

    Postre: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Arròs saltat amb verdures. Ensalada mixta.

    Segon plat: Llom de porc a la planxa amb verdura i patates. Bacallà amb allioli amb patata bullida.

    Postre: Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Greixera de faves. Pasta amb quatre formatges. Ensalada de cuixetes de cranc arrebossades.

    Segon plat: Llom a la planxa amb carabassa i patata al forn. Raoles de peix amb ensalada. Mongetes verdes saltades.

    Postre: Púding. Gelat. Fruita del temps. Iogurt. Coca de llimona

     

    Son Lledó

    Primer plat: Ensalada de còctel amb gambes, cranc, pinya i salsa rosa. Pasta amb tonyina.

    Segon plat: Cuixa de pollastre a la planxa amb arròs blanc. Peix adobat amb ensalada.

    Postre: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.