Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dilluns, 25 juny 12:00
Fi: Dilluns, 25 juny 16:00 - Al campus universitari.
Anselm Turmeda
Primer plat: Ensalada d’arròs. Macarrons amb espinacs i fruita seca.
Segon plat: Llom amb salsa cajun amb patates fregides o verdures saltades. Minestra de verdures amb ou dur.
Postre: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Arròs saltat amb verdures. Ensalada mixta.
Segon plat: Llom de porc a la planxa amb verdura i patates. Bacallà amb allioli amb patata bullida.
Postre: Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Greixera de faves. Pasta amb quatre formatges. Ensalada de cuixetes de cranc arrebossades.
Segon plat: Llom a la planxa amb carabassa i patata al forn. Raoles de peix amb ensalada. Mongetes verdes saltades.
Postre: Púding. Gelat. Fruita del temps. Iogurt. Coca de llimona
Son Lledó
Primer plat: Ensalada de còctel amb gambes, cranc, pinya i salsa rosa. Pasta amb tonyina.
Segon plat: Cuixa de pollastre a la planxa amb arròs blanc. Peix adobat amb ensalada.
Postre: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
-