• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • divendres, 22 juny
  • Al campus universitari, Palma.
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Arròs amb aletes de pollastre. Tomàtigues farcides de cuscús i crudités.

    Segon plat: Garró de porc rostit amb patata al forn amb salsa agra. Hamburgueses de ciurons amb patata pont i xampinyons a la planxa.

    Postre: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Paella mixta. Crema de llegums. Ensalada Cèsar.

    Segon plat: Llenguado al forn amb verdures. Croquetes de pollastre amb ensalada. Minestra de verdures gratinada.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Tortel·linis gratinats. Ensalada d’arròs.

    Segon plat: Pollastre amb allada amb arròs. Calamar a la planxa amb ensalada i patata bullida.

    Postre: Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Paella mixta. Pancuit. Ensalada de cuixetes de cranc arrebossades.

    Segon plat: Llampuga a la planxa amb patata i ceba al forn. Escalopa amb ensalada. Espinacs a la crema.

    Postre: Púding. Gelat. Fruita del temps. Iogurt. Banoffee.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Paella mixta. Crema de llegums. Ensalada Cèsar.

    Segon plat: Llenguado al forn amb verdures. Croquetes de pollastre amb ensalada. Minestra de verdures gratinada.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Paella de verdures. Ensalada de formatge de cabra amb pera i vinagreta de mel.

    Segon plat: Escalopines de pollastre cruixents amb ensalada de col. Bacallà a la biscaïna amb patata al forn.

    Postre: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt.