• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • dijous, 21 juny
  • Al campus universitari, Palma.
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Tallarines amb salsitxes d’indiot. Greixera d’ous.

    Segon plat: Pebres farcits de verdures amb fideus de patata. Cassola de peix.

    Postre: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Espaguetis a la carbonara. Trempó de ciurons. Ensalada variada.

    Segon plat: Truita de verdures. Costella al forn amb patates al forn. Sípia amb ceba i arròs bullit.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Tombet amb ou fregit. Ensalada de tomàtiga i mozzarella.

    Segon plat: Pit d’indiot a la planxa amb verdura i patates. Peix fresc a la planxa amb verdures a la planxa.

    Postre: Púding. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Canelons de carn. Crema de meló. Ensalada d’indiot amb alvocat, cirerols i mozzarella.

    Segon plat: Entrecot de vedella a la planxa amb ensalada i moniato. Rajada amb pebres. Greixera d’ous amb patata, pèsols i carxofes.

    Postre: Púding. Gelat. Fruita del temps. Iogurt. Coca caputxina.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Espaguetis a la carbonara. Trempó de ciurons. Ensalada variada.

    Segon plat: Truita de verdures. Costella al forn amb patates al forn. Sípia amb ceba i arròs bullit.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Crema de llegum (sense nata). Tomàtigues farcides de cuscús.

    Segon plat: Calamar a l’andalusa amb ensalada. Secret de porc a la planxa amb verdures saltades

    Postre: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt.