• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • dimecres, 20 juny
  • Al campus universitari, Palma.
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Fideuada de carn o de verdures. Sopa juliana.

    Segon plat: Pollastre rostit amb poma amb patata al forn. Truita d’espinacs i formatge blau amb ensalada de tomàtiga.

    Postre: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Gaspatxo. Canelons d’espinacs. Ensalada de tonyina.

    Segon plat: Bacallà a la mallorquina. Garró a l’estil lleonès. Pastís de verdures.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Paella de verdures. Ensalada de ciurons, ou i tonyina.

    Segon plat: Costelles de porc a la planxa amb samfaina i patates. Sípia a la mallorquina amb patata bullida.

    Postre: Pastís de poma. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Arròs Stroganoff amb pollastre. Fesols cuinats. Ensalada amb formatge rocafort i nous.

    Segon plat: Pilotes amb salsa de porros i pastanaga. Llenguado a la planxa amb ensalada variada. Patata i esclata-sangs gratinats.

    Postre: Púding. Gelat. Fruita del temps. Iogurt. Coca de coco.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Gaspatxo. Canelons d’espinacs. Ensalada de tonyina.

    Segon plat: Bacallà a la mallorquina. Garró a l’estil lleonès. Pastís de verdures.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Fideus secs amb carn. Salmorejo cordovès (amb pernil).

    Segon plat: Carabassons farcits de carn amb puré de patata. Fajitas de verdures amb formatge feta.

    Postre: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.