Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimarts, 19 juny 12:00
Fi: Dimarts, 19 juny 16:00 - Al campus universitari, Palma.
Anselm Turmeda
Primer plat: Espirals a la carbonara. Llenties amb carabassa.
Segon plat: Mussaca de verdures. Llampuga arrebossada amb ensalada camperola.
Postre: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Risotto de verdures. Ensalada de pollastre. Cuinat de mongetes blanques.
Segon plat: Pollastre al forn amb patates bullides. Salmó al forn amb verdures i patates panadera. Espinacs saltats amb panses.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Espirals a la carbonara. Crema de llegums.
Segon plat: Conill amb ceba amb patates. Peix fresc a la planxa amb verdures a la planxa.
Postre: Iogurt. Fruita del temps. Gelat.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Fideuada de verdures. Endívies gratinades amb cuixot i formatge. Ensalada de llom amb sobrassada.
Segon plat: Conill a la planxa amb pebres i albergínia al forn. Rap amb salsa de marisc i arròs. Pastís d’albergínia amb patata bullida.
Postre: Púding. Gelat. Fruita del temps. Iogurt. Natilles Coca de pera
Ramon Llull
Primer plat: Risotto de verdures. Ensalada de pollastre. Cuinat de mongetes blanques.
Segon plat: Pollastre al forn amb patates bullides. Salmó al forn amb verdures i patates panadera. Espinacs saltats amb panses.
Son Lledó
Primer plat: Ous remenats amb xampinyons. Ensalada de quinoa (veg.).
Segon plat: Pollastre amb curri amb pinya i arròs basmati. Llenguado a la planxa amb patata i ensalada.
Postre: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
-