• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • dimarts, 19 juny
  • Al campus universitari, Palma.
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Espirals a la carbonara. Llenties amb carabassa.

    Segon plat: Mussaca de verdures. Llampuga arrebossada amb ensalada camperola.

    Postre: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Risotto de verdures. Ensalada de pollastre. Cuinat de mongetes blanques.

    Segon plat: Pollastre al forn amb patates bullides. Salmó al forn amb verdures i patates panadera. Espinacs saltats amb panses.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Espirals a la carbonara. Crema de llegums.

    Segon plat: Conill amb ceba amb patates. Peix fresc a la planxa amb verdures a la planxa.

    Postre: Iogurt. Fruita del temps. Gelat.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Fideuada de verdures. Endívies gratinades amb cuixot i formatge. Ensalada de llom amb sobrassada.

    Segon plat: Conill a la planxa amb pebres i albergínia al forn. Rap amb salsa de marisc i arròs. Pastís d’albergínia amb patata bullida.

    Postre: Púding. Gelat. Fruita del temps. Iogurt. Natilles Coca de pera

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Risotto de verdures. Ensalada de pollastre. Cuinat de mongetes blanques.

    Segon plat: Pollastre al forn amb patates bullides. Salmó al forn amb verdures i patates panadera. Espinacs saltats amb panses.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Ous remenats amb xampinyons. Ensalada de quinoa (veg.).

    Segon plat: Pollastre amb curri amb pinya i arròs basmati. Llenguado a la planxa amb patata i ensalada.

    Postre: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.